Deci,sper ca te pot ajuta cu cateva sfaturi.Tu ai spus ca vrei sa fii in centrul atentiei mereu, si ca te enervezi daca esti data la o parte. Poate ca si asta e un motiv de cearta, baiatul crede ca tu te gandesti doar la tine, suna urat dar poate crede ca esti cam "egoista". Faza cu impacatul-despartitul.Mnu este chiar bine,dar,el totusi a venit sa iti spuna ca vrea sa va impacati,insa si tu ai fost,ceea ce nu e normal,desi e frumos! Acum,gandeste-te ca,cea mai buna prietena a ta iti spune un lucru intim,cred ca te-ai enerva si ai injura si tu! Relatia voastra,relatia voastra este ca la niste copii la fotbal, va certati ca l-ai lovit, va impacati, el isi ia mingea si pleaca, vine inapoi etc.Ar trebui sa discutati, mai lasa timpu sa treaca, nu foarte mult, si daca esti mare, ia o decizie serioasa!
Nu sunt genul de persoana egoista, consider ca in relatia dintre noi doi, i-am acordat eu mai multa atentie, adica am facut lucruri pentru el, el doar cu promisiunile.Si e normal sa ma simt aiurea, cand sunt data la o parte, tinand cont ca eu i-am aratat toata dragostea. Diferenta de varsta e de cam 10 ani, eu fiind mai mica!