| mihai199431 a întrebat:

Buna seara TPU poate o sa vi se para ciudata intrebarea mea.dar am nevoie de cineva cu care pot vorbi putin..am niste probleme in relatie (e prima mea relatie de 1 an jumate) si nu stiu cum sa procedez......este cineva care ma poate ajuta? ....sunt disperat. certuri etc

21 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Tu singura stii cum sa procedezi..simte ce crezi ca e mai bine pentru tine

| mihai199431 explică (pentru Djlsghtnquuw):

Da.e foarte greu..cateodata vreau sa ma despart de ea...cateodata vreau sa raman cu ea

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru mihai199431):

Ai un motiv destul de intemeietat de vrei sa te desparti de ea, motiv care nu iti face bine. Desi crezi ca e greu, ia decizia cea mai bina pentru tine, sa iti fie bine pe viitor. Trebuie sa tii neaparat sa fii fecricit, cu sau fara ea

| mihai199431 explică (pentru Djlsghtnquuw):

Deci.e foarte geloasa. uneori exagereaza. daca vorbesc cu o fata etc...ma ia la intrebari...2 zile e bine. dupa se oftica si jumate de ora e calvar. dupa vine la mine plangand si carandu-si scuze

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru mihai199431):

Explica-i ca e ok sa vorbesti cu oameni noi, chiar daca esti cu cineva. Nu trebuie sa te indepartezi de lume, atata timp cat nu intreci masura

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Despartete de ea, ce e asa greu?

| kitty_4887 a răspuns:

Idul meu: kitynuca_94@yahoo.com
eu am o relatie de doi ani cu baiat si locuiesc cu el, poate te pot ajuta

| RAY a răspuns:

Ceva s-a rupt ori cardul tau ori organul reproducator speram ca prima varianta, nu te milogi atata de ea, asta e prima greseala a noastra atat ne milogim laso, sigur are deja pe altu ca nu-i asa te minti singur si sti asta, bafta la urmatoarea.ce relati la ani vostri fiti seriosi astea sunt prieteni si atat

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru RAY):

Mereu esti negativist, si presupun ca-i fost ranit intr-o relatie foarte rau de zici mereu ca femeile, se uita dupa bani, si ****, dar nu zic sunt asa dar frate generalizezi prea mult.

| mihai199431 explică (pentru RAY):

Te asigur eu ca pe altu nu are

| RAY a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Asta e adevarul mihai

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru RAY):

Dar vrei sa zici ca n-ai fost ranit?

| RAY a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

N-am spus ca nu am fost, nu are importanta asta e, eu observ si apoi iar observ si apoi cred pe masura ce observ si eu asta observ ca e realitate nu imi imaginez asta

| NameHarris a răspuns:

Prima dragoste ce frumoshappy care este probelma ca eu nu inteleg?

| mihai199431 explică (pentru NameHarris):

Pai ..cateodata e asa de frumos.dar cateodata se oftica /enerveaza prea repede

| suntZeu a răspuns:

O usa inchisa lasa loc de altele mai bune care se pot deschide.Suferi putin azi, suferi putin maine dar poimaine trebuie sa zambesti si daca ea te-a suparat sa te gandesti la momentele fericite si apoi sa te motivezi sa intalnesti pe cineva care iti poate oferi niste momente si mai bune.Viata asta e prea scurta sa suferi. Vrei sa imbatranesti suferind? asa credeam si euwinking obisnuieste-te pentru ca viata e o cu%va

| mihai199431 explică (pentru suntZeu):

Mare dreptate ai! dar nu stiu cum sa zic...am incercat sa ne despartim, dar nu am reusit.o iubesc prea mult, avem pre amulte amintiri impreuna

| suntZeu a răspuns (pentru mihai199431):

Spune-i ca nu mai merge pentru ca decat sa va chinuiti mai bine terminati treaba. Daca nu vrei autosaboteaza-ti relatia sa iti propuna ea asta apoi aprobai nonsalant decizia dandu-i spuspiciuni care s-o omoare.Sau,adu aer cat mai rapid in relatie pentru ca nu aveti destul oxigen pentru 2 acolowinking

| mihai199431 explică (pentru suntZeu):

Mi-e greu sa ii zic sa ne despartim.....am incercat asta si a suferit mult..plans etc...dar oricum lacrimile ei nu mai au efect asupra mea..chiar deloc.am vazut prea multe ca sa isi faca efectu

| SpookyKid a răspuns:

Cred ca te pot ajuta cu un sfat
https://www.facebook.com/IzzY.iZZy666

| mihai199431 explică:

In privat nu vrea nimeni? gen sa povestesc niste faze si sa ma ajute cu "descifrarea" lor