Tu singura stii cum sa procedezi..simte ce crezi ca e mai bine pentru tine
Da.e foarte greu..cateodata vreau sa ma despart de ea...cateodata vreau sa raman cu ea
Ai un motiv destul de intemeietat de vrei sa te desparti de ea, motiv care nu iti face bine. Desi crezi ca e greu, ia decizia cea mai bina pentru tine, sa iti fie bine pe viitor. Trebuie sa tii neaparat sa fii fecricit, cu sau fara ea
Deci.e foarte geloasa. uneori exagereaza. daca vorbesc cu o fata etc...ma ia la intrebari...2 zile e bine. dupa se oftica si jumate de ora e calvar. dupa vine la mine plangand si carandu-si scuze
Explica-i ca e ok sa vorbesti cu oameni noi, chiar daca esti cu cineva. Nu trebuie sa te indepartezi de lume, atata timp cat nu intreci masura
Idul meu: kitynuca_94@yahoo.com
eu am o relatie de doi ani cu baiat si locuiesc cu el, poate te pot ajuta
Ceva s-a rupt ori cardul tau ori organul reproducator speram ca prima varianta, nu te milogi atata de ea, asta e prima greseala a noastra atat ne milogim laso, sigur are deja pe altu ca nu-i asa te minti singur si sti asta, bafta la urmatoarea.ce relati la ani vostri fiti seriosi astea sunt prieteni si atat
Mereu esti negativist, si presupun ca-i fost ranit intr-o relatie foarte rau de zici mereu ca femeile, se uita dupa bani, si ****, dar nu zic sunt asa dar frate generalizezi prea mult.
Te asigur eu ca pe altu nu are
Asta e adevarul mihai
Dar vrei sa zici ca n-ai fost ranit?
N-am spus ca nu am fost, nu are importanta asta e, eu observ si apoi iar observ si apoi cred pe masura ce observ si eu asta observ ca e realitate nu imi imaginez asta
Pai ..cateodata e asa de frumos.dar cateodata se oftica /enerveaza prea repede
O usa inchisa lasa loc de altele mai bune care se pot deschide.Suferi putin azi, suferi putin maine dar poimaine trebuie sa zambesti si daca ea te-a suparat sa te gandesti la momentele fericite si apoi sa te motivezi sa intalnesti pe cineva care iti poate oferi niste momente si mai bune.Viata asta e prea scurta sa suferi. Vrei sa imbatranesti suferind? asa credeam si eu obisnuieste-te pentru ca viata e o cu%va
Mare dreptate ai! dar nu stiu cum sa zic...am incercat sa ne despartim, dar nu am reusit.o iubesc prea mult, avem pre amulte amintiri impreuna
Spune-i ca nu mai merge pentru ca decat sa va chinuiti mai bine terminati treaba. Daca nu vrei autosaboteaza-ti relatia sa iti propuna ea asta apoi aprobai nonsalant decizia dandu-i spuspiciuni care s-o omoare.Sau,adu aer cat mai rapid in relatie pentru ca nu aveti destul oxigen pentru 2 acolo
Mi-e greu sa ii zic sa ne despartim.....am incercat asta si a suferit mult..plans etc...dar oricum lacrimile ei nu mai au efect asupra mea..chiar deloc.am vazut prea multe ca sa isi faca efectu
In privat nu vrea nimeni? gen sa povestesc niste faze si sa ma ajute cu "descifrarea" lor
SongKangfan1 întreabă: