In primul rand nu mai da vina pe tine ea are fite! Ai procedat bine ca ai lasat-o in fitele ei si ai vorbit cu alte fete. De aici e foarte simplu : nu o cauta, nu iti cere scuze, nu fi tu ala cu sa va impacati stai rece , vezi-ti in continuare de viata si asteapta sa isi ordoneze ea gandurile
Asta i-am si spus, ca era si nervoasa si i-am zis ca nu vreau sa vorbim acum la nervi, sa se culce, sa se linisteasca, si sa isi puna in ordine gandurile, si sa vada ca ea a gresit, si sa nu o mai faca, ca. de cate ori a facut pe indiferenta si ma refuza eu sufeream in mine, dar de la un timp i-am facut pe indiferentul si vad ca nu prea ii place si cauta scuze
Frate ai dreptate. Sincer in locu' tau nu a-si mai cauta-o, te-a refuzat de atatea ori intreab-o macar ce a vrut sa demonstreze ca te-a refuzat si acum tot ea e suparata. Mai mult ca sigur nici ea nu stie ce sa faca daca te iubeste sau nu, asa era si prietena mea prefara sa petreaca timpul cu prietenele, ma refuza mai mereu si din cauza asta ne-am despartit iti zic nu-ti cere tu scuze sau altceva daca te iubeste isi da seama si o sa te caute ea daca nu, nu insista te va lua de prost dupa. Scuze de exprimare dar e mai bine asa.
Eu sincer nu imi cer scuze cand stiu ca am dreptate si nu gresesc, merg pana in panzele albe. Daca eu nu o sun deloc, ma suna ea(nu rezista o zi sa nu ma sune) si imi tine morala ca de ce nu am sunat-o, pai astept de la ea sa ma sune daca ea greseste si imi zice ca de ce nu mi-a trecut ca mereu trebuie sa ii repet chestiile astea? normal frate de cate ori le faci le repet doar nu sunt mut, nu-ti convine ia pe altcineva si zice ca nu ca pe mine ma vrea, pai demonstreaza-mi frate prin fapte ca ma iubesti
Frate esti batut an cap scuze dar asa e nusti cum sunt fetele cu mofturi fragile sa nu le iei prea tare ca izbugnesc fara motiv daca nu vroia sa te tina de mana ceva banuieli dar nu e o tragedie daca nu a intrat an apa poate a avut motivele ei si ia zic ca a gresit dar frate nu trebuia sa mergi tot cu prietena iubitei tale tu ai vb doar cu ia dar poate ia a luat-o de buna oricum sfatul meu nu te desparti de prietena ta doar pentru ca nu tea tinut de mana si ca nu a mers cu tine an apa gandeste-te la momentele frumoase petrecute ampreuna
Eu cred ca ea a gresit, tu poate de nervi ai vrut sa vada cum e sa fi in apa cu alta persoana, nu cu iubita sau iubitul. ea poate nu isi da seama ca ea a gresit... fa-o sa inteleaga ca nu a fost bine cum a procedat.