Eu cred ca el ar trebui sa lamureasca problema si el ar trebui sa-i explice ei ceea ce a fost intre voi. dar eu am impresia din ceea ce ai scris tu ca el inca te mai iubeste
Nu trebuie sa asculti ce zic unii si altii. da-o incolo. plus ca nu e treaba ei daca u vb cu tipu ala sau nu. e iubitul ei, nu proprietate privata. funda?
Ar trebui sa lamuresti aceasta probleme fata in fata cu el si ea si sa i spui ca totusi tu ti ai vzut de viata ta si sunteti niste amici si sa confirme si el asta.
Fostul tau ar trebui sai explice situatiia care a fost intre voi.tu nu te preocupa pentru ce crede ea.Deodata ce tu l-ai lasat, vazand ca aveti hobby-uri diferite ai facut bine.E si normal, diferenta de varsta se noteaza in timp.MACAR ATI LAMURIT SITUATIA.
Eu zic ca el ar trebui sa ii explice situatia nu tu...la urma urmei doar ati povestit iar comportamenul ei denota o lipsa de incredere atat in ea cat si in partenerul ei.Lasa-o sa creada ce vrea oricum va vedea pe parcurs ca nu ai nici o intentie rea.Bafta!
George0197 întreabă: