Da, ai procedat foarte corect, de altfel, poate asa trebuia sa procedezi si prima data, dar vorba aia, ce a fost a fost.
Acum ca ai facut ata, sincer, nu te astepta sa te caute ea, nu te astepta sa aiba vreun efect aceasta chestie.
Nu reprezinti o prioritate pentru ea, si asta e evident.
Chiar daca te va cauta, si te vei comporta ca si pana acum, tot nu vei rezolva ceva.
Ea deja si-a format o parere despre tine, si sincer, nu e una buna.
Da,mi-am dat seama.Am facut unele greseli mari printre care see numara si recunoscutul sentimentele. Daca ma va cauta, o sa stiu sa raman pe picioarele mele.
Totusi regret ca s-a ajuns in stadiul asta.
Asta e, e normal sa mai gresim si sa regretam, insa doar asa putem invata sa nu mai repetam aceleasi greseli.
Corect.
Iti multumesc pentru opinie!
Daca ti sa răspuns odată cu ce ar trebui sa faci și tu nu înțelegi, nu mai repeta de n ori aceași întrebare.
In primul rand, voiam raspuns in legatura cu indiferenta.Normal ca am inteles.
E buna indiferenta. Vezi cine tine la tine, daca tine cineva. Las-o sa te caute, daca nu te cauta atunci toate orele alea de vorbit in fiecare zi nu prea te-au ajutat la nimic. De fapt si eu trecusem prin ceva similar. Imi placea de o colega si vorbeam cu ea in fiecare zi pe Facebook. Am vazut dupa ca numai eu o bag in seama si am renuntat. Nu s-a schimbat nimic, imi trimitea mesaj numai cand avea nevoie se teme sau ajutor. Se pare ca numai atunci te baga lumea in seama, cand au nevoie de ajutor. Dupa nu mai existi pentru ei. Las-o sa vezi daca te baga si ea in seama.
Da,stiu exact ce spui.Am patit de multe ori.
Dar ea uneori ma baga in seama alte ori nu.
Asa o sa fac. Oricum am incercat toate metodele.Alt lucru nu mai am ce sa fac.