Pai ai putea sa incepi incetul cu incetul de la un simplu Buna apoi cauti si tu niste subiecte comune cum ar fi scoala o inviti la un film, la un suc si cand o sa o vezi ca este freicita alaturi de tine o intrebi si chiar daca zice nu trebuie sa treci peste sa nu devi salos Duar mai are balta peste. Succes!
Vorbeste cu ea, fa un gest si arata-i ca-ti place de ea..nu o ignora, ca asa o vei indeparta..si fa-ti curaj, mai ales ca sentimentul poate e reciproc.Bafta
Te apropi de ea cand iesiti de la ore o conduci spre statie pe drum o poti intreba daca are prietenii apoi zi ca vrei sa-i devi cel mai bun prieten adevarat daca te accepta ca prieten apoi ca un baietash finut o poti pupa pe obraz (spune-i ca prietenii adevarati se pupa pe obraz) o conduci spre casa / incerci in fiecare zi.Ca conversatie intreab-o pe cine considera cea mai buna prietena din clasa / scoala daca are o buna prietena etc daca n'are cea mai buna prietena intreab-o pe cine ar dori ca prietena / colega... apoi te duci tu si ii zici colegei respective ca X-(cea de care iti place) vrea sa fie prietena cu Z(colega)
incearca so ajuti mereu daca ai ceva banuti de buzunar pentru niste bomboane... dulciuri cumpara si ia-o hai sa papam ceva bun numai noi2
Fi barbat fara sa fi timid/emotionat.
Deci dupa cate am obseravat majoritatea sunt timizi. Deci asta nu se vindeca doar ca iti zic eu. Daca vrei sa o iei usor si esti timid nu cred fa vei reusi. Trimitei si tu cumva un biletel si spune-i ca o placi pentru ca fata nu asteapta 7 ani pentru tine. Spune-i scurt si la subiect. Daca ii va placea si ei de tine vei observa in aptitudinea ei fata de tine dupa trimiterea biletului. Multa bafta. App crede-ma vb din exp sunt se varsta ta
KatiMe27 întreabă: