Lasa-l sa traiasca aceasta experienta. Daca ar fi avut inainte o astfel de relatie, cu siguranta ar fi stiut cum sa se comporte. E ceva nou pentru el, din care poate invata. Daca intervii tu, se poate interpreta ca o faci din invidie, ca esti gelos pe el. Indiferent cat tine aceasta relatie, ai grija de prietenul tau. Daca ii e bine, bucura-te pentru el. Daca ii va fi rau, fii alaturi de el. E esential ca ii vrei binele, dar uneori se pot face alte interpretari decat ne asteptam.
O relatie nu trebuie obligatoriu sa fie pe vecie. Cand nu mai merge o intrerupi. Eu am cunoscut un cuplu casatorit la fel si au trait pana ce femeia a decedat. E adevarat ca barbatul nu era usa de biserica.
Multa fantezie in povestile tale erotice! Vezi prea multe filme baiete!
Bineinteles ca povestea ta de mai sus nu-i credibibila si confirmarea o ai mai jos, intr-o alta declaratie de-a ta de acum 10 zile:
"în 6 Septembrie | AndreiAndrei260126 a întrebat:
Buna TPU, am văzut acum 3 săptămâni un film și nu mai stiu cum se numește, era cu un baiat, pe nume Mark, undeva pe la 20 de ani, ce s-a îndrăgostit de o văduva in jur de 50 de ani..."
Singura concluzie care o trag, este ca TU esti atras de femei mult mai batrane ca tine!
Deh, o fantezie te-a ta, nu de-a altor tineri, ca nu-i atat de popular ori, ca un tanar abia iesit din adolescenta, sa aiba fantezii sexuale cu femeii de varsta maica-si.