anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, TPU si va doresc in primul rand un an plin de bucurii, impliniri si sanatate!
Acum sa trecem la subiectul meu delicat. Aseara am facut-o cu prietenul meu, protejat. Dar la urma, si-a dat drumul pe abdomenul meu. M-am sters cu servetele umede, apoi cand am ajuns azi dimineata acasa, am facut un dus. Este vreo sansa sa raman insarcinata doar din atat?!
Si inca o problema... am inceput sa iau anticonceptionale (la recomandarea ginecologului), am inceput miercurea trecuta cand mi-a venit menstruatia, si m-a tinut pana marti.De atunci, inca mai am sangerari mici, dar fara dureri sau altceva. Este ceva normal?! Va rog, raspundeti-mi cat mai serios. Va multumesc. O seara buna.

3 răspunsuri:
| adazuzu a răspuns:

Buna Miana.Nu exista nici o sansa sa ramai insarcinata doar din atat.Si eu cu iubitul meu mai procedam asa de ceva vreme si nu am ramas insarcinata.Atata vreme cat el are grija de tine si ejaculeaza oriunde in afara de vagin, nu este nici o problema.Stai linistita.Cat despre micile sangerari, care te mai tin si acum, nu stiu ce sa zic...si pe mine ma tine tot cam atat menstruatia cam 7-9 zile dar atat.Ar fi bine daca ai merge la un consult ginecologic sa nu cumva sa ai vreo rana...zic si eu.Sa ne spui ce spune domnul doctor, ok?

| salvamarcostinesti a răspuns:

Nu patesti nimic papusica :* daca si-a dat drumul pe tine cum sa ramai insarcinata.

| Allexandraaa a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata de la atat. Ca sa ramai insarcinata, penisul lui trebuie sa fie in tine in timpul ejaculari. nu are legatura faptul ca el te-a spermat pe abdomen iar tu ai facut dus. mai ales daca te-ai sters cu servetele umede care din cate stiu contin alcool.