Da-l in morti.probabil e rrom, cocalar sau se-a simtit jignit, desi el iti facea probleme mai mari.As sa procedezi la fel cu el cum faci si e l cu tine, si tot el va veni la tine
Trage-l deoparte si dicuta cu el...incarca sa afli ce simte pentru tine cu adevarat si o sa gasitit o rezolvare impreuna... sper ca te-am ajutat
Intreba-l cand sunteti doar voi doi tot ce intrebi aici si vezi ce gandeste si ce e cu el, poartati manusile cand faci asta nu fii prea deschisa
Buna:p! Grea mai este iubirea asta...Acum revenind la cele spuse de tine, din cateai zis tu, lui ii cam placi, ii cam placi mult. Numai ca baietii astia,, de cartier" vor sa para duri, farasentimente, ca si cum nu le-ar pasa de nimeni si de nimic. Lui ii este greu sa accepte prin ce trece. Eu te sfatuiesc sa il salutzi in continuare, chiar daca nu iti raspunde, deoarece astfel va crede ca el pentru tine nu este un nimeni...iar in timp nu va mai rezista si o sa isi arate sentimentele.crede-ma cunosc situatii foarte asemanatoare Succes in continuare!:*
Pff...cam incurcata treaba... sfatu meu este sa faci in felu urmator.:tot ce ne-ai zis noua aiki.sa-i spui si lui,adica il iei frumos deoparte si il intrebi "ma baiete,ce vrei de la mine" sigur o sa iti dea un raspuns sec dupa care o sa te intrebe de ce il intrebi chestii asta si atunci tu te apuki frumos si ii spui tooot ce te induce in eroare dupa care la sfarsit il rogi frumos sa se hotarasca ce vrea de la tine si sa nu te mai faca atat de confuza,va trebuii sa iti dea un raspuns pentru ca nu are de ales
inca ceva, in timp ce vorbesti cu el nu-l lasa sa te intrerupa,o sa-ti fie mult mai greu dupa aia si gaseste un moment sa vb cu el cand vezi ca e bine dispus, nepus pe glume si sotii, cand e calm si sunte-ti numa voi doi. mult succes!
Bananacantareata87 întreabă: