| LittleRose a întrebat:

Buna seara TPU! Sper sa aveti rabdare sa cititi tot. E o poveste lunga si as vrea sa o spun de-a fir a par. Fundita+vot celui mai bun sfat.Deci,este un baiat cu care am copilarit ca sa spun asa.Nu eram chiar cei mai buni prieteni dar ne intelegeam ok.Suntem din acelasi cartier si avem blocurile fata in fata. El mai statea cu tatal meu cand acesta repara masina, si eu eram pe acolo tot timpul.Cand eram mici ne intelegeam. Odata ce am mai crescut a inceput sa ma ia la misto, sa ma jigneasca in cea mai mare parte a timpului.Au fost momente foarte putine cand s-a comportat ok.Eu il plac foarte foarte mult. Dar de vreun an, nu de cand eram mici! El e genul de baiat de cartier in adevaratul sens al cuvantului! Umblat peste tot, cunoaste multa lume.Am avut o presimtire ca ma place.Nu stiu.Nu am idee ce anume mi-a indus mie aceasta presimtire. M-am gandit ca poate... m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui, si nu cred ca a fost o gluma pentru ca nimeni nu a ras. I-am spus ca nu! Dar, ma luase prea din oala si nu m-am gandit sa-l iau de-o parte.Si daca il luam de-o parte nu stiu ce rezolvam. Ce ii puteam spune! Apoi, dupa ce i-am spus nu el m-a tot evitat.Nu mai voia sa vina sa stea pe banca langa mine si o prietena de-a mea, iar inainte venea.Am intrebat o cunostiinta comuna de ce tot vine [el mai vine impreuna cu un prieten bun de-al lui, cu care a fost prietena mea] si acesta ne-a spus ca vine ca sa ne sacaie.Intr'adevar nu sta locului, face misto, rade, a ajuns si la jigniri.Cateodata mi se pare ca se uita in pamant, ca e suparat, are "n" alte motive de a fi suparat si sunt constienta de asta.Se uita insistent la mine, cand are ocazia se face ca priveste in alta parte dar de fapt se uita inspre mine si prietena mea.Azi a intrebat-o pe ea daca vrea sa stea cu el. Dar stiu ca nu este indragostit de ea. A intrebat-o prea din scurt, prea brusc, dupa ce inainte nici ei nu se intelesesera prea bine. Ea i-a spus tot ca "nu". Eu cand il salut, nu imi raspunde.Inainte imi raspundea.Se uita la mine, dar nu raspunde. Oare de ce? Intrebarea mea este: De ce face toate astea? Cum as putea totusi sa procedez sa ma apropi de el, si sa fim impreuna in cele din urma? El este o persoana cu care trebuie sa te porti cu manusi. Fundita+vot! Va rog, ajutor!

Răspuns Câştigător
| anonim3_9723 a răspuns:

Da-l in morti.probabil e rrom, cocalar sau se-a simtit jignit, desi el iti facea probleme mai mari.As sa procedezi la fel cu el cum faci si e l cu tine, si tot el va veni la tinehappy

4 răspunsuri:
| alexutza1183 a răspuns:

Trage-l deoparte si dicuta cu el...incarca sa afli ce simte pentru tine cu adevarat si o sa gasitit o rezolvare impreuna... sper ca te-am ajutat

| Serafir a răspuns:

Intreba-l cand sunteti doar voi doi tot ce intrebi aici si vezi ce gandeste si ce e cu el, poartati manusile cand faci asta nu fii prea deschisa

| Iulia_6898 a răspuns:

Buna:p! Grea mai este iubirea asta...Acum revenind la cele spuse de tine, din cateai zis tu, lui ii cam placi, ii cam placi mult. Numai ca baietii astia,, de cartier" vor sa para duri, farasentimente, ca si cum nu le-ar pasa de nimeni si de nimic. Lui ii este greu sa accepte prin ce trece. Eu te sfatuiesc sa il salutzi in continuare, chiar daca nu iti raspunde, deoarece astfel va crede ca el pentru tine nu este un nimeni...iar in timp nu va mai rezista si o sa isi arate sentimentele.crede-ma cunosc situatii foarte asemanatoarelaughing Succes in continuare!:*

| BoOony a răspuns:

Pff...cam incurcata treaba... sfatu meu este sa faci in felu urmator.:tot ce ne-ai zis noua aiki.sa-i spui si lui,adica il iei frumos deoparte si il intrebi "ma baiete,ce vrei de la mine" sigur o sa iti dea un raspuns sec dupa care o sa te intrebe de ce il intrebi chestii asta si atunci tu te apuki frumos si ii spui tooot ce te induce in eroare dupa care la sfarsit il rogi frumos sa se hotarasca ce vrea de la tine si sa nu te mai faca atat de confuza,va trebuii sa iti dea un raspuns pentru ca nu are de ales
inca ceva, in timp ce vorbesti cu el nu-l lasa sa te intrerupa,o sa-ti fie mult mai greu dupa aia si gaseste un moment sa vb cu el cand vezi ca e bine dispus, nepus pe glume si sotii, cand e calm si sunte-ti numa voi doi. mult succes!