Iti spun eu care e problema... incearca sa iti faci treaba chiar daca te tine 10 secunde. Asta este problema, ti-e frica sa nu termini repede. Incearca sa ii spui chestia asta fetei si sa incercati mai multe numere. Hai zi ca nu am dreptate si nu mai apleca urechea la toate sfaturile "profesinistilor" de pe aici. Succes!
Salut, in primul rînd ce varstă ave ti voi doi? Si poate ar fi bine sa m ai schimbi ceva cand faci sex, sa fie ceva nou nu mereu aceleasi lucruri, cînd te masturbai erai tu singur, dar acum sunte ti doi, întreaba o si pe ea roaga o sa te ajute sa ai erectie, ea are orgasm cănd faci sex? Îi place? Sau este doar ceva mecanic si bineînțeles a devenit deja o rutină pentru amîndoi, de cît timp sunte ti împreună? Cît de des faci sex cu ea? O dată sau de două ori pe săptămînă, sau faci in fiecare zi? Multă sănătate si cred că ar fi binevenită o pauză de la sex, să îi dai organismului si organului(penisului) timp sa se refacă, daca faci abuzuri riști sa il dereglezi.
Eu am 22 de ani, este prima oară când trebuia să facem sex.
Ea are 19.
Este vorba de stres intalalat pe fond psihico-emotiv. Probabil ca in scurt timp va dispare aceasta stare extrem de stresanta. Sanatate!