| MihaiAlbert a întrebat:

Buna seara TPU, sper sa imi luati intrebarea in serios deoarece chiar vreau sa aud raspunsul vostru.
Am avut 2 3 seri cu prietena mea in care am vrut sa facem sex. Pe toata perioada preludiului am avut erectie si penisul era tare dar cand sa trec la partea sexului in sine am observat ca nu mai am erectie si penisul nu mai intra in erectie completa, se scula dar greu si nu complet. Tin sa precizez ca nu mi s-a mai intamplat asta pana acum si la masturbare de exemplu mereu am o erectie foarte puternica ( am avut o perioada in care ma masturbam foarte des, de 2 3 ori pe zi ) asta inainte de relatia mea actuala.
Ideea e ca am erectie, doar ca inainte de ultimele acte sexuale nu am mai avut deloc o erectie normala, ci una slaba sau aproape deloc.
Sa fie stresul problema? Sa fie din cauza ca m-am masturbat prea mult? Va rog sa-mi dati un sfat sau o opinie din experienta voastra. Tin sa precizez ca nu beau alcool, am un stil de viata sanatos, nu fumez sau alte chestii care ar putea dauna vietii sexuale.

12 răspunsuri:
| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Iti spun eu care e problema... incearca sa iti faci treaba chiar daca te tine 10 secunde. Asta este problema, ti-e frica sa nu termini repede. Incearca sa ii spui chestia asta fetei si sa incercati mai multe numere. Hai zi ca nu am dreptate si nu mai apleca urechea la toate sfaturile "profesinistilor" de pe aici. Succes!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, in primul rînd ce varstă ave ti voi doi? Si poate ar fi bine sa m ai schimbi ceva cand faci sex, sa fie ceva nou nu mereu aceleasi lucruri, cînd te masturbai erai tu singur, dar acum sunte ti doi, întreaba o si pe ea roaga o sa te ajute sa ai erectie, ea are orgasm cănd faci sex? Îi place? Sau este doar ceva mecanic si bineînțeles a devenit deja o rutină pentru amîndoi, de cît timp sunte ti împreună? Cît de des faci sex cu ea? O dată sau de două ori pe săptămînă, sau faci in fiecare zi? Multă sănătate si cred că ar fi binevenită o pauză de la sex, să îi dai organismului si organului(penisului) timp sa se refacă, daca faci abuzuri riști sa il dereglezi.

| MihaiAlbert explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am 22 de ani, este prima oară când trebuia să facem sex.
Ea are 19.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Este vorba de stres intalalat pe fond psihico-emotiv. Probabil ca in scurt timp va dispare aceasta stare extrem de stresanta. Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Cu siguranță e vorba despre stres.

| Emilian65 a răspuns:

Cauza principala a esecului erectiei este masturbarea in exces.