anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU! Sper sa m-ajutati sh pe mine!
Am o prietena de 18 ani care iubeste un barbat insurat! El acum un an a avut o aventura cu ea, si acum a rascolit trecutul, a sunat-o sh i-a dat dn nou viata peste cap. Ea urma sa se casatoreasca in vara aceasta, avea sh bebele in burtica, dar cand a aparut el a decis sa nu se mai casatoreasca sh sa avorteze, pentru ca ea vrea sa fie cu ala. Ea e in italia, iar ala e in tara.Plange sh se consuma pentru el, el fiind un afemeiat! Va rog ajutati`ma nu mai stiu ce sa mai fac cu ea! Fundita+Vot! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Anndddra a răspuns:

Sa nu-i mai raspunda ca va avea de suferit si mai mult. El nu o sa-si lase familia, pentru ca e constient ca parintii prietenei tale no sa-l accepte poate niciodata. Mai bine sa-l lase sa sune si sa nu-i mai vorbeasca, sau sa-i spuna ca nu mai vrea sa-i vb, si sa n'o mai sune. Se va potoli el cu telefoanele

3 răspunsuri:
| Anndddra a răspuns:

Sa-l lase in pace, pentru ca el tot la familia lui o sa se intoarca si atunci o sa sufere si mai mult. Chiar daca este greu, sa nu-i dea importanta, si sa nu-i arate ca inca il iubeste. Ajut'o cat mai mult, fi alaturi de ea si zii sa-l lase ca o s'o paraseasca la un moment dat pentru sotia lui.

| AlexutsSsa96 a răspuns:

@Alxaa problema e ca el o cauta in disperare, mai si plange la tel ca s-o faca sa-l iubeasca mai mult.Nu-mi pot da seara, dar ea ii raspunde ca o proasta si nu sta potolita!

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Seama*.Scuze!