anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, TPU! Urmatoarea intrebare este oarecum penibila, dar pentru a-mi linisti creierul... Vreau sa va intreb: daca in urma unui contact sexual, neprotejat, insa fara ejaculare, la inceputul lunii decembrie, tinand cont ca am avut ciclu aproape regulat in fiecare luna, exceptand luna mai, si mai tinand cont ca am facut in fiecare luna cam cate 2-3 teste de sarcina care au iesit negativ, este vreo posibilitate de a fi insarcinata? rolling on the floor) Ma duce in eroare burta, desi sunt constienta ca sunt cam plinuta si am forme clare de colacei pe burta (am 64 de kg si 1.70)

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din cele prezentate si precizate reiese in mod absolut sigur si cert, faptul ca existenta chiar si a unei sarcini cu totul ipotetice se poate elimina in proportie de 100%. In conditiile precizate este absolut IMPOSIBIL sa existe o sarcina din moment ce luna de luna/ciclu dupa ciclu, s-a produs in mod constant procesul de MENSTRUATIE. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Cand esti gravida nu ai colacei, abdomenul se mareste, dar inca e plat. Doi la mana din Decembrie pana acum sunt 5 luni, deci ar fi trebuit sa simti ca lumea fatul daca erai gravida.
Sfatul meu:
Mergi la un nutritionist si spune-i ca vrei sa slabesti, iti va prescrie o dieta sanatoasa si ceva sport.

| Helpme99 a răspuns:

Pai daca le-ai facut corect nu ai de ce sa fii ingrijorata, poate e doar mancarica laughing.
dar daca inca ai dubii mai ia unul si asigura-te ca-l faci cat se poate de corect.

| Stefan_Robert_1990 a răspuns:

Ba eu zic ca cel mai bine e sa iei pastila de a 2-a zii pentru ca barbatii au 2 tipuri de sperme prima runda care nu poate fi controlata si a 2-a care poate fi controla este cea care o scoti la timp daca nu du-te la ginecolog si vezi la el...