| Noname_6326 a întrebat:

Buna seara TPU.Va pun aceasta intrebare pentru ca sunt confuza, chiar speriata si stiu ca oricat de banale ar fi intrebarile voi raspundeti cu toata sinceritatea si incercati sa ajutati cat mai multhappy Acum o saptamana am vrut sa fac dragoste cu iubitul meu, la mine fiind prima data. A reusit sa intre in mine, nu am sangerat si totul a durat aprozimativ doua minute deorece ma durea foarte tare.Nu a folosit prezervativ, in momentul acela nu ma gandeam la asta, iar acum imi dau seama ce proasta am fost.Problema mea este: poate sa apara sarcina?big grin El spune ca nu a ejaculat in mine si ca nu se poate intampla nimic, inca eu sunt speriata.Nu e vorba ca nu stiu ce inseamna sexul si protejarea insa fiind prima data sunt speriata si ma gandesc intruna la asta si nu mai pot astepta doua saptamani pana ar trebui sa-mi vina menstruatia. Ce posibilitate este? Ajutati-ma. Dau funda...

7 răspunsuri:
| Merry24 a răspuns:

Daca el sustine ca nu a ejaculat in tine si si-a dat drumul cand s-a dus la baie nu ai ramas.Dar daca el si-a dat drumul in tine si pentru a nu te speria el zice ca nu e posibil sa fi ramas insarcinata.Sangerari nu toate fetele au la inceput dar dureri da,eu nu am avut decat o picatura de sange si atat, nu m-am speriat prea tare fiindca stiam ca el ma va feri, tu fa-ti totusi un test de sarcin a siti recomand sure check asa se numeste siti da precizie de 99%.dar vezi daca nu-ti vine ciclul ori e dereglare hormonala adica ai devenit femeie ori sarcina una din 2.ai grija

| ancutzika27 a răspuns:

„si stiu ca oricat de banale ar fi intrebarile voi raspundeti cu toata sinceritatea si incercati sa ajutati cat mai mult„ Esti cam naiva.Stai calma, daca nu a ejaculat in tine nu poti ramane insarcinata. Daca nu poti sa astepti 2 saptamani du-te si ia-ti un test de sarcina.

| ancutzika27 a răspuns:

Nu toti de pe site-ul asta sunt dornici de ajutor, sunt multi dornici de caterinca, mai ales la categoria asta.

| redtulip a răspuns:

Chiar daca ai fost virgina si a fost primul contact exista riscul de a ramane insarcinata. Ca sa iti indepartezi grijile cumpara de la farmacie un test de sarcina si urmeaza indicatiile exact. Iar data viitoare protejeaza-te! Mai ales ca ai avut contact sexual la mijlocul perioadei...(intre cele doua cicluri). Bafta!

| sefwefhiff a răspuns:

Da.un test ar fi foarte indicat.si daca tot ti-ai inceput viata sexuala un drum la ginecolog nu strica deloc!

| Noname_6326 explică:

Ancutzicca, de ce sunt naiva?

| Noname_6326 explică:

Eu mereu am primit raspunsuri bune...si m-am referit la persoanele care intr-adevar ma ajuta nu si la cele care doresc caterinca...