Hey..sincer iti spun, exact in situatia ta m-am aflat si eu la un moment dat.cam atat a durat si relatia mea cu fostul` prieten.
si exact la o saptamana dupa despartirea noastra, el a fost cel care s-a cuplat cu una de 15 ani, el avand 21 si a facut treaba asta doar ca sa ma faca pe mine geloasa.
si la inca o saptamana s-a despartit de tipa aia.
ei bine. uite asa ieri am facut 4 luni de cand m-am despartit de el. timpul a trecut repede, ranile s-au vindecat cat de cat.
dupa despartire am suferit pentru ca am luptat mult pentru el, dar el a fost cel care m-a dezamagit si eu am decis sa pun punct relatiei.
si de 4 luni incoace m-a tot cautat, ultima oara m-a cautat acum 3 saptamani.asta e.
timpul trece, ranile se vindeca.
capul sus, fii tare!
numai bine
Tu ce crezi? Din moment ce deja s-a cuplat cu alta ce-ti da de inteles? ca te mai vrea pe tine? 3 luni nu e mult pentru el probabil, asa ca el a trecut repejor peste despartire. Tu nu. E de inteles. Fetele se ataseaza mai repede si mai mult. Dar in situatia de fata, uita-l repede! El te-a uitat deja
Nu sunt in subiect dar fostul prieten a lui AmberElixir in varsta de 21 de ani s-a combinat cu o fata de 15) e pedeapsa mai mare decat varsta feti... fiecare a trecut prin asa ceva la vremea lui. timpul le vindeca pe toate