Salut,
Nu te acuza, sunt altii si la 30 mai rau ca tine.
Acum faci si tu diferenta intre o relatie clasica si una toxica.
Faza e ca te cam ia de fraier si are si pe cine.
Tu i-ai permis toate astea de la inceput,acum iti meriti toate suferintele.
Fi barbat daca esti,nu papa lapte!
Induri totul de dragul unei relati care iti aduce numai suferinte? Afla ca va veni ziua cand te va parasi pentru altul, pentru unul care e barbat si stie ce atitudine sa aiba fata sa de ea si cum sa o domine.
Nici o femeie nu sta langa un fatalau, doar cand e vorba de anumite interese.
Dar si atunci il insala cu altii, are si ea nevoile ei.
Acum na, e esti major, decizia o iei singur.
Dar gandeste-te bine!
Wow, te domina in ultimul hal. Stii si tu ce ai de facut dar ti-e frica. Nu stiu exact de ce anume ti-e frica si sper sa treci peste frica asta inainte sa iti distrugi toata personalitatea si toata tineretea.
Hmm, pari sincer din ce zici tu aici, femeia isi bate joc de tine deja, e urat ce face, deja se intrece cu nesimtirea, te ia de ultimu fraier coclit.
Rupe-te de ea, sfatu meu, cu cat anii trec cu atat devine mai rau si o sa fie si mai greu sa iti gasesti pe altcineva ca intervine obisnuinta cu ea[ indiferent ca e cum e ea ], teama de nou... si altele.
Nu stiu cum suporti atatea, oricum bafta!
Multumesc de ajutor, la despartire ma gandesc si eu de ceva vreme, dar nu stiu cum sa fac asta, ma gandesc ca o fac sa sufere si etc..nu stiu, parca nu pot sa fiu barbat..am anuns in ultimul hal..parintii ei nu ma suporta, simt ca deranjez pe toata lumea, simt ca atunci cand e cu mine e mai tot timpku nervoasa..nici nu stiu ce sa mai zic.
Dragul meu imi pare rau ca ti o zic asa direct dar fata asta nu te merita si parerea mea ca nici nu tine la tine de vreme iti face mereu zile fripte. Nu apreciaza deloc eforturile pe care le faci ca ei sa i fie bine si sa aveti un viitor decent. Si nu te minti singur ca o sa se schimbe stii bine ca cele ca ea sunt incorigibile si egoiste. Tu decizii ce o sa faci mai departe doar e viata ta pana la urma dar sfatul meu e sa cantaresti bine daca merita sa mai continui relatia cu ea sau daca mai gasesti in tine resursele necesare sa treci cu vederea totul in continuare sau sa pui punct. E o relatie care te a facut mult sa suferi pana la urma. Si tu pari un baiat bun, sufletist, serios si muncitor si meriti pe cineva care sa te aprecieze la adevarata ta valoare si sa te iubeasca sincer. Ai grija de tine numai bine!
Complicata treaba. Tot ce pot sa ti spun in mod clar din toata povestea ta, si imi pare rau ca trebuie sa iti spun, este faptul ca ea nu te apreciaza absolut, dar absolut deloc din pacate. Faptul ca ea nu e dispusa niciodata sa discute cu tine, ba mai mult, arunca tot timpul vina pe tine fara sa incerce sa lamureasca nimic denota IMATURITATE! Daca are nemultumiri trebuie sa ti le zica si nu trebuie sa dea vina constant pe tine chiar daca sa zicem ca ai gresit. Ideea e cum ai zis si tu, ca nu mai esti "fraier" si ii spui toate problemele in fata, dar ea sincer nu da doi bani pe probleme dintre voi. Nu vreau sa te demoralizez, dar ma cam indoiesc ca fata asta tine la tine si iti zic si de ce: 1. Nu te apreciaza absolut deloc ca muncesti ca un sclav tocmai pentru binele vostru, cum ai zis si tu. 2. Nu o intereseaza cum te face sa te simti. 3. Da constant vina pe tine. 4. Poate gresesc si pentru asta imi cer scuze, dar o vad o fire foarte rece. Prin urmare, decizia iti apartine. Poti sa ramai in continuare in relatie cu ea desi esti constient ca lucrurile nu se vor schimba SAU pui punct. Eu nu cunosc amanuntele relatiei voastre si nu am cum sa ti spun ce sa faci exact. Dar daca tu simti ca ea totusi te iubeste (desi dupa mine atunci cand iubesti pe cineva, nu il tratezi astfel) poti continua relatia, dar repet, nu te astepta sa se schimbe peste noapte. Asta in cazul in care va realiza ca este necesara relatia. Gandeste te bine. Poate ea nici nu isi mai doreste relatia. Lucrurile astea se rezolva prin comunicare directa. Sper ca te am ajutat. Mult noroc!