Nici eu nu sunt o fana a discotecilor dar cel putin sambata iesiti si voi undeva cateva ore, nu iti dau dreptate nici tie nici ei dar stabiliti un program...intr-o saptamana mergeti unde prefera ea si in alta saptamana unde vrei tu
In primul rand vreau sa te felicit pentru ca ai scris impecabil... Stiu e natural, dar nu am vazut de multe ori asta de cand am intrat pe TPU pentru prima data acum 4 zile.
Tu gandesti foarte bine si matur, din punctul meu de vedere. Mie mi se pare ca stilul tau e de tip linistit, caruia ii place intimitatea si chiar un pic romantic. Nu e absolut nimic rau in asta, dinpotriva! Prietena ta se pare ca prefera sa-si petreaca altfel timpul liber, un lucru comun intalnit la tinerii din ziua de azi, in agitatie si inghesuiala... de parca i-ar observa cineva in nebunia dintr-o discoteca, toaleta ei eleganta...
Acum un sfat, daca vrei poti face o intelegere mutuala de compromis. O data ca ea o data ca tine. Tu ai spus-o unde e iubire trebuie sa fie si compromis
Bafta si tine-o tot asa!
Mai pe scurt,mi-e mi se pare o porcarie discoteca, si cam aceeasi problema o am si eu, doar ca eu reusesc sa o conving ca decat sa mergem intr-un club sau intr-o discoteca, mai bine mergem la o prajitura, sau ne mai intalnim cu niste prieteni.Sunt cu ea de 7 luni si a incepus sa ii dispaca si eu ideea de discoteca.Asa ca incearca si tu.Iar daca chiar o sa te minta doar ca sa se duca, face o mare prostie.Eu iti susti punctul de vedere, asa ca bafta in continuare.
Dacă o iubeşti cu adevărat, fă-i pe plac.
Incearcă să laşi puţin de la tine si va lăsa si ea. O dată faci ca ea, odată ca tine..cred că va fi destul de OK.
Hei,sa stii ca modul tau de gandire e chiar foarte "sanatos" si ok...insain relatia asta nu esti singur.Asa ca ai putea sa o intelegi si pe ea odata de doua ori, ati putea face un fel de "pact" o saptamana mergi unde vrea ea o saptamana unde vrei tu sau ceva de genul.Dar faza cu"daca iesi fara mine ne despartim" e total gresita...cred ca daca eram in locul ei te-as fi alergat cu tigaia prin toata casa, incercati sa cadeti amandoi de comun si nu sa va impuneti diverse.Succes!
Mutubal întreabă: