| ReZiSTorr a întrebat:

Buna seara TPU, vreau un raspuns rapid. Deci. imi place de o fata, vara trecuta am fost cu ea in tabara, ne-am simtit foarte bine, am stat, am vorbit, ne-am jucat carti cu alti copii.Eu acum am 14 ani si ea acum a facut 15. Ea a spus ca in dragoste nu conta varsta.Eu sunt asa, o fire mai glumeata, iar cand glumeam in tabara, ea radea, atunci dadea "semne ca ma place". Parintii mei o stiu ca si o fata care invata, si eu invat. Vorbesc cu ea pe facebook, imi trimite inimioare, pupici, gen "noapte buna :* :3" si altele. Cum as putea sa o intreb daca ii place de mine? deoarece nu sunt chiar convins? Voi ce credeti? Ma place? Dau funda

3 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Nu-mi spune si o sa o intrebi: vrei sa fi cu mine? Si ea o sa iti dea "jet" ca asa am auzit eu de la adolescentii nervosi.
Plimba-te cu ea, fi acolo langa ea cand trebuie si poate va fi a ta.

| SwEetAnnIs a răspuns:

Deci dadea semne ca te place din vara si acum vorbiti si asa... thinking, cred ca te place, spune-i ceea ce simti, sau scoate barfe cum ca o placi, si sa ajunga la ea aceste cuvinte, vezi cum se comporta si poate iti va spune in particular daca te place, funda?

| PaulVaRoagaMult a răspuns:

Pai daca ea sa manifestat asa catre tine incearca sa ii dai un cadou ceva flori de 8 martie si poate sigur va zice ca te place. Iti va zice poti sai trimiti un mesaj pe facebook ii zici sa nu zica la nimeni si o intrebi daca te place aia ar fi dupa 8 martie dai cadouri flori ceva. Asta e ideea mea