| BalonaşDulcee a întrebat:

Buna seara TPU love struck! Intrebare pentru baieti... Mi-am amintit o chestie, dupa ce m-am sarutat cu fostul meu prieten acesta s-a dus la prietenii lui si le-a zis ca I S-a Sculat, eu cand am auzit m-am speriat :o ma gandeam ca poate sare nebunu pe mine [eu fiind prima lui prietena cu care s-a sarutat] el avea 14 ani iar eu 13 [acum eu am 14 si el 15]. Era ceva normal? sau ma panicasem degeaba?laughing Dau Fundoiiiii la cel mai convingator mesaj >:

Răspuns Câştigător
| alexamealexa a răspuns:

Nu sunt baiat dar imi permit sa raspund daca nu te superi.hee heePai era normal.batting eyelashes. Inseamna ca il atrageailaughing. In fine nu cred ca ar fi sarit pe tinelaughing. Probabil ca le-a spus asta prietenilor pentru a se lauda.Asa sunt baietiioh go onlaughing.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Orice barbat se excita cand isi saruta partenera. Numai cei mai marlani si mai prost educati o declara prietenilor lor. Numai cei care isi dispretuiesc partenera, o declara de fata cu partenerele lor si alte persoane.

| Razvan a răspuns:

Dacă săruţi aşa bine... aşa se întâmplă

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Aaa, nu stai calmaoh go on. Inseamna ca l-ai excitat foarte tare, dar nu ar fi sarit pe tine. Si prietenul meu zice multe... De multe ori ma intreaba daca il simt ce tare e, sau ca ala micu' nu mai poate si are 20 de ani, nu 15hee hee. Asa ca stai calma:*. Te ingrijorezi tu degeaba.

| AndaWest a răspuns:

Da de un an de zile numai acolo te gandesti?

| SperanteSpulberate a răspuns:

Da e ceva normal, il atragi, si chestia aia ca i-a zis prietenilor nu cred ca e ceva normal, sa zicem ca o sa incepi cu el viata sexuala, si dupa merge repede la prieteni sa zica'' ce buna ai fost in pat'', nu cred ca ti-ar convine, in fine, sa nu sarim atat de departe de unde suntem.
Bafta si Sarbatori Fericite!

| Ayna a răspuns:

Faptul ca acesta sa excitat nu este ceva anormal. Dar nu stiu daca este atit de normal ca le-a zis prietenilor despre aceasta.In general despre asa lucruri nu se vb.
Dar fiecare cu caracterul lui.Asa ca poate fi totul in ordine.
Succese voua!:*

Răspuns utilizator avertizat
| ProjectJackpot a răspuns:

Lol, si tu stateai cu urechea dupa colt sa auzi ce spune? eventual poti folosi data viitoare si un pahar care sa-l pui la usawinking. AAA si sa porti ochelari de protectie la lichide, la urmatorul sarut laughing rolling on the floor

| Adeliи97 a răspuns:

N-a sarit pe tine?sad ce pacat

| BalonaşDulcee explică:

Din pacate nu am putut da la toata lumea fundite crying dar va dau voturi poate la alta intrebare va dau fundita laughing

| pavel_2891 a răspuns:

Nu sarea pe tinelaughing ce esti iapatongue. l-ai exitat cu sarutul tautongue.inseamna ca esti o fta atractiva pentru el