Nu sunt baiat dar imi permit sa raspund daca nu te superi.Pai era normal.. Inseamna ca il atrageai. In fine nu cred ca ar fi sarit pe tine. Probabil ca le-a spus asta prietenilor pentru a se lauda.Asa sunt baietii.
Orice barbat se excita cand isi saruta partenera. Numai cei mai marlani si mai prost educati o declara prietenilor lor. Numai cei care isi dispretuiesc partenera, o declara de fata cu partenerele lor si alte persoane.
Aaa, nu stai calma. Inseamna ca l-ai excitat foarte tare, dar nu ar fi sarit pe tine. Si prietenul meu zice multe... De multe ori ma intreaba daca il simt ce tare e, sau ca ala micu' nu mai poate si are 20 de ani, nu 15. Asa ca stai calma:*. Te ingrijorezi tu degeaba.
Da e ceva normal, il atragi, si chestia aia ca i-a zis prietenilor nu cred ca e ceva normal, sa zicem ca o sa incepi cu el viata sexuala, si dupa merge repede la prieteni sa zica'' ce buna ai fost in pat'', nu cred ca ti-ar convine, in fine, sa nu sarim atat de departe de unde suntem.
Bafta si Sarbatori Fericite!
Faptul ca acesta sa excitat nu este ceva anormal. Dar nu stiu daca este atit de normal ca le-a zis prietenilor despre aceasta.In general despre asa lucruri nu se vb.
Dar fiecare cu caracterul lui.Asa ca poate fi totul in ordine.
Succese voua!:*
Lol, si tu stateai cu urechea dupa colt sa auzi ce spune? eventual poti folosi data viitoare si un pahar care sa-l pui la usa. AAA si sa porti ochelari de protectie la lichide, la urmatorul sarut
Din pacate nu am putut da la toata lumea fundite dar va dau voturi poate la alta intrebare va dau fundita
Nu sarea pe tine ce esti iapa. l-ai exitat cu sarutul tau.inseamna ca esti o fta atractiva pentru el