| Shnitzy1324 a întrebat:

Buna seara tuturor,a trecut aproape o saptamana de cand facusem acel party si pur si simplu m-am indragostit in el.
Ne cunosteam de ceva timp, dar nu prea ne vorbeam, adica chiar de loc.Sambata trecuta au venit toti in afara de el, mi-a zis ca va intarzia ceva timp, in fine.Era cu un coleg de'a meu,si noi cu o prietena dansam,si m-a salutat,iar colegu i-a zis ca gata suntem bete,dar ma rog aveam si noi dispozitie,fericite si putin ametita eu. >: Dupa ce am mai stat noi toti, si-a dat jos maiou nu mai tin minte din ce cauza, si i-am spus ca arata foarte sexy si radeam, mda.Si a zis cineva ca vroia sa fumeze, si am plecat cu el la magazin,era cu scuteru, l-am cuprins,incat simteam corpul lui lipit de mine si mi-am pus capul pe el,citez ca eram putin ametita de bautura,in fine cum am ajuns inapoi acasa, a inceput sa le zica tuturor ca asa, si asa.Printre invitati era si o fost colega care presupun ca-l place,mereu se da la el,si el a luat-o pe ea in brate si ii arata ce i-am facut eu,in timp ce eram in casa. Dupa o zi i-am spus ca-mi pare rau pentru ce s-a intimplat ori daca-l suparasem cu ceva,pentru ca i-am injurat rau pe toti, era offline cand i-am scris, si nu mi-a m-ai raspuns nimic.Sambata asta e un alt party, in cinstea ca se termina vara, o sa fie si cel mai bun prieten al sau, credeti ca ar trebui sa-l chem,sau ce sa fac? sad Poate ca n-am scris ceva corect,ori mai stiu eu,dar sper ca-ti inteles. Si, pe fata aia care se dadea la el, n-am cum sa n-o chem dar mi-e frica sa nu trezeasca gelozia in mine. sad Please help...

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Nu cred ca e un tip de care sa te indragostesti. Faptu ca a facut baza de tine dupa ce ati fost cu scuteru in fata tutur e naspa. Trebuia sa ramana intre voi daca era un baiat finut.Nici tu cu, comportamentu tau de a injura nu esti mai prejos, probabil ca nu mai vrea sa aiba de- aface cu tine-Poate te vede ca o tipa care s-a facut de ras in fata intrgii lumi.Te trateaza cu indiferenta si ar trebui sa iti dai seama ca nu e ceea ce pare.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine organizeaza acel party?

| pitiKpitiK a răspuns:

Fa ce iti spune inima fato. laughing