Prietene, daca vrei doar sa semeni cu prieteni tai, mai bine lasa-o in pace pe biata fata+ ca nu va puteti intelege, sincer, cautati o fata cu care sa te intelegi la propriu si la figurat cu care sa poti comunica, nu lua decizii pripite, cauta fata potrivita. Bafta.
Nu mai indoiti niciodata sticle de Pepsi.
Ma asteptam la o intrebare in tot ce ai scris, oricum am citit degeaba.
Pai daca o iubesti, spune-i sentimentele indiferen de limba, sau daca nu pe o foaie deseneaza inimoare si numele i intr 2 3 inimii, cred ca o sa isi dea seama nu? si pe spate p.s Numele tau.si daca se uita latine zambind, ins ca da daca se uita ca la felu 14...Norocul nu-i de partea ta, Succes!
Hei... eu zic sa o cunosti mai bine daca chiar iti place de ea... daca nu, NU. e mai bine sa astepti fata potrivita pentru tine decat sa stai cu o fata, pe care poate nu o placi, doar din lipsa experientei. sper ca te-am ajutat! good luck!
Tu vrei sa fi cu ea doar pentru ca n-ai mai fost cu alta fata pana acum si prietenii tai au? doar atat?
Trimitei biletele cu desene de exemplu cu inimioara si i scrii numele el si al dau uite asa R+ numele ei = cu o inimioara ceva de genu` acesta bafta
Tipule, daca iti place de ea, incearca sa te apropii de ea, sa o cunosti mai bine si te uiti si tu cum reactioneaza cand e sa vorbesti cu ea, in orice limba ai putea sa vorbesti cu ea. Bafta