Deci wow. Daca eram in locul tau, o izbeam de toti peretii. Adica te- a luat de prost asa pe fata. Nici macar nu s-a obosit sa fie cat de cat discreta.
Pacat. Bine ca ai renuntat la ea.
Mult succes pe viitor.
Relatia nu mai are nicio sansa. fiecare are pe altcineva, deci nu are niciun rost.
Salut,
In toata aceasta chestie, se pare ca tu esti problema. Imi pare rau sa ti-o spun.
Stii... unele persoane au nevoie de atentie. De prezenta, nu de lipsa
Si ca urmare, asta cauta.
Astac e parerea dumneavoastraoricum multumesc, ea il cunostea pe el din 2013 au vrut sa fdie impreuna dar a intrat o fata intre ei si nu au putut sa fie el i a zis sa incerce sa vina la mine ca o ajuta el
Oricum ar fi, din pacate, trebuie sa faci curat.
Ia pe cineva langa care sa stralucesti de bucurie, nu sa te simti ciudat.
Deci fa curat odata si apuca-te sa te bucuri de viata... E o apucatura recomandata.
Multumesc mult pentru sfat
Doamne, ce copilarii pe voi.
Pai daca prietena ta e cu altu, se gandeste la el, doarme cu poza lui, de ce naiba o mai primesti in casa? Dai papucii, nu vezi ca e o prefacuta?
Pe tine te-am inteles ca esti cu munca, ocupat, treburile tale acolo, dar cum ii permiti sa faca asta?!
Apropo, cati ani are ea?
Daca ea vorbeste si se gandeste la altu iar tu ai zis ca ai incercat sa te aproprii de o anumita fata.( pentru razbunare) sunt sigur.
Pai asta e iubire ma?!
Voi cunoastesti sensul cuvantului?
Da-i papucii, nu sta ca un caine dupa ea, nu vezi ca e o?
Terminati cu jignirle cred ca stiu eu bine ce vorbesc nu sunteti in masura sa fiti in corpul mru atentie la limbaj va rog