O să fiu sinceră. Vă mulţumesc! Nimic.Vă mulţumesc! Fundă pentru seriozitate!
Tricou in dungi cu roz si alb, colanti negri si chiloti negri. aaa si tampon funda?
Pai...am sosete albe cu dungi roz si albastre, blugi negri, maieu gri, sutien rosu,, geaca neagra cu buline albe si in final boxeri albastri :d
Chiar vrei?. sutien negru,lenjerie sa zic asa, alba, tricou negru cu scris pe el, jeansi stramti bleu-marin si atat
Trikou, pantaloni, ciorapi si lengerie totul de culoare neagra, a ga si un medalion din argint jumatate de inima
Pai seara cand dau web iau tricouri cat mai decoltate.asstas de acum e roz si are un decolteu generos mai am o pereche de pantaloni scurti scurti negri ...ca mai stau putin si ma bag la somn
Pantaloni scurti negrii, un tricou putin mai decoltat albastru, sutien negru, chiloti roz, cercei din argint... atat. funda? XD
Buna seara am lenjerie alba pe mine si deasupra am halatul tatalui meu care este gri ...si am o clama alba in par :d
Tricou verde cu dungi verzi,galbene si negre, raiati maro, chiloti gri si sutien alb
funda?
Tricou verde, o fustita alb cu negru, chiloti mov, lant de argint, un elastic de par albastru, si o agrafa
Pantaloni de trening gri (foarte comozi), un maieu negru mulat , ciorapi negri si un elastic roz, chiloti cu inimioare
Ok! Am o bluza neagra si blugi de culoare m inchis, un fel de albastru spre negru.si balerini cu o fundita neagra..Pt ce iti trebuie?
Tricou gri cu fata unei fete facuta din litere [destul de larg, dar dragut]. Pantaloni scurti de blugi, chiloti albi
HappynewCenusa întreabă: