| belysa a întrebat:

Buna seara tuturor.Am si eu o intrebare,cum fac un barbat sa ma iubeasaca? suntem la inceputul unei relati,sa-i pot spune asa, amandoi am avut anterior decepti si suntem cam distanti din cauza asta, dar nu mai vreau sa fim asa ca viata merge inainte si nu trebuie sa ne fie frica de o noua relatie dar cum il comving si pe el? Stiu ca ma vrea langa el simt asta, simt ca ma doreste dar se teme de o dezamagire si il inteleg ca stiu ce inseamna, si mie mieste frica dar daca nu incercam sa ne apropiem mai mult cum o sa trecem de frica asta? ajutati-ma va rog cum il fac sa aiba incredere in mine in noi//?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu de fapt doresti sa simta si el pentru tine, ceea ce simti tu pentru el. Poate timpul va face sa va indragostiti reciproc. Pana la iubire, mai e o viata!

| Andradutsa a răspuns:

Cum sa faci un baiat sa te iubeasca? lasa totul sa vina de la sine, nu forta nota. poarta-te frumos cu el, nu faceti aceleasi greseli ca in fostele relatii. 50 % depinde si de el ca sa vina iubirea. trebuie sa lase frica, si timpul le va rezolva pe toate. succes!

| rebecca987 a răspuns:

Cel mai bine este sa vb cu el cat mai mult.Incearca sa aflii ce is doreste, cum ar vrea sa fie persoana de langa el si incearca pe cat posibil sa devii asa, sa ii fii lui pe plac.iar el daca va vedea ca incerci asta, va capata incredere in tine si veti vi si mai uniti.deci cele mai importante lucruri sunt comunicarea si increderea.si incearca sa nu ii mai amintesti de fostul tau, sau sa o aduci in discutie pe fosta lui.:*
Fundita?