| Amrita a întrebat:

Buna seara tuturor! Am si eu o intrebare.si as dori cat mai multe opinii. Voi credeti in destin? Si ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer o sa va dau exemplul meu: o poveste.de dragoste sa-i zicem, inceputa acum 8-9 ani de zile, acum apropfundata. dar. distanta ne desparte.Eu il simt acum ca incepe sa tina la mine. dar stau si ma gandesc. daca putem avea un viitor impreuna.
Il iubesc, de asta sunt sigura 100%. Si pana acum cred ca destinul a facut ca legatura dintre noi doi sa nu se rupa. NU pot accepta alt baiat, nu ma pot vedea cu altcineva. Si cred ca si el incepe sa simta la fel.Doar ca e. distanta.
Dar.ca sa revin. voi credeti in destin?(nu numai in povesti de dragoste)

Răspuns Câştigător
| illusion a răspuns:

Da eu cred in destin.si daca iti e scris sa fii cu el toata viata si daca asta va doriti amandoi din suflet, asa o sa fie happy. Stii ca se spune ca iubirea o intalnesti o singura data in viata.uite.eu am fost 5 ani cu un baiat.si nu l'am iubit cum il iubesc pe cel cu care sunt acum.il cunosc de doar 3 saptamani si deja avem planuri impreuna. Depinde foarte mult de ce vrea Dumnezeu.

1 răspuns:
| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

Da eu cred... mi s'au intamplat multe si cred ca destinul a foststraight face. xoxo