Lasa deocamdata lucrurile asa cum sunt, linistiti-va iar daca e sa va impacati, se va intampla si asta iar daca nu...baieti mai sunt pe lumea asta
Sărut mîna, părerea mea este să îi m ai acordati dumneavoastră o șansă, știți si dvs că toți greșim în multe feluri, dar iertarea deschide calea unei noi relatii de prietenie, multă sănătate si numai bine.
Te inteleg foarte bine, eu m-am intilnit 3 ani jumate si ne-am departit pentru ca tot imi zicea ca s-a saturat etc, mi-a fost ft ft greu sa-l uit dar in fine viata merge inainte, daca te-ai intilnit doar 2 luni o sa-ti fie greu,dar incearca sa esi undeva sa te schimbi tu,look-ul poate)) sa devii poate alt om,daca ai tinut la el,lui o sa-i para rau,si atita timp cit nu tia explicat motivul concret mai sunt poate sanse sa va impacati, dar daca nu sterge-l naibii din prieteni si gata!
p.s daca iti viziteaza profilul, poate are ceva, adica eu fi zis cineva ceva de tine, fapt cu care nu se poate impaca
Deci iti doresc sa fii puternica si sa treci peste! Ai grija de tine:*:*:* si pune-te pe tine pe primul plan, ca baieti au fost si sunt! Si nu se merita!
Eu zic să îți vezi de viață înainte și să îl uiți. Sunt o grămadă de băieți pe planeta asta.
Sterge-l fa-l sa para doar o fantoma si daca nu il poti uita, ti-am mai zis du-te la psiholog.
Mah,u cred ca ar trebui sa il lasi putin sa vezi ca tot el o sa se intoarca.parerea mea.ca pana la urma daca tine la tine isi va da seama ca a facut o gresala...incearca sa nu mai pui toate la suflet asa repede...si incearca sa il faci sa te inteleaga. sper ca te-am ajutat asa putin:*