| Carmen a întrebat:

Buna seara tuturor.eu si prietenul meu tinem foarte mult unul la celalalt.problema este urmatoarea. daca intr-o zi nu-i dau nici un semn de viata, el procedeaza la fel ca mine in urmatoarea zi.adica,ieri avea chef de vorba cu mine si vroia sa ne vedem, insa nu eram la dispozitia lui. iar astazi mi-am luat revansa, i-am sugerat sa ne vedem si noi sa mai vb, a zis ca nu poate.si nu a mai dat nici un semn toata ziua.nu inteleg dc se poarta asa. daca ii dau toata atentia cuvenita, mi-o acorda si el.nu stiu, e cumva orgoliul asta sau altceva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. cred ca nu ar trebui sa tina cont, nici tu nici el, de lucruri de genu. in primul rand sunt copilaresti si va faceti rau. bineinteles, nu trebuie sa fii mereu la keremu lui dar de data asta se vede ca a facut-o intentionat. tongue Discuta cu el.

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai are si al meu faze de genul.Ma enervez la culme, cand, dupa 2-3 zile imi da aceleasi replici rautacioase pe care le-am folosit si eu!

Ma scoate din sarite caci asta denota faptul ca se razbuna pe mine, ca nu se lasa niciodata mai prejos!

Cel mai bine e sa vorbesti cu el sincer!

| Crisu a răspuns:

Da poate fi si din orgoliul ala tipic masculin, dar ce garantsie ai tu ca el tine la tine? nu vreau sa. tsi stric seara[ceea mi.am facut singura deja], dar ai putea sa. tsi pui problema altfel:de ce pune orgoliul in fata sentimentelor? poate ca nu tine chiar asa de mult la tine precum pretinde.mai asteapta putin sa. i examinezi comportamentul si discuta cu el. mult succes!:*

| Byankaa66 a răspuns:

Da poate gfi si orgoliu, oricum barbatii sunt foarte orgoliosi, si ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i zici ca ar fi bine sa mai lase de la el pentru ca in situatii mai dificile riscati sa va despartiti

| bsorynovidiu a răspuns:

Nu, e razbunare

| Georgyk_9316 a răspuns:

Asa sunt barbarii orgoliosi. vb c el.comunicarea este f imp intr-o relatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate pentru ca nu tine la tine. ce ma amuz cand vad'eu si prietenul meu tinem f mult unul la celalalt'bun pana aici e super ok.am inteles tii f mult la el si el la tine. dar de ce mai jos apare contradictia?'m-a inselat, m-a mintit cu ceva f grav, nu ma baga in seama, e orgolios cu mine?'crezi ca daca tine la tine ti-ar face faze de genul? acum pe bune.parca sunteti oarbe ma. cand vad'm-a inselat credeti insa ca ma iubeste? cum pana mea s te iubeasca, dati cu capul de zid si tot nu va treziti?