Mai are si al meu faze de genul.Ma enervez la culme, cand, dupa 2-3 zile imi da aceleasi replici rautacioase pe care le-am folosit si eu!
Ma scoate din sarite caci asta denota faptul ca se razbuna pe mine, ca nu se lasa niciodata mai prejos!
Cel mai bine e sa vorbesti cu el sincer!
Da poate fi si din orgoliul ala tipic masculin, dar ce garantsie ai tu ca el tine la tine? nu vreau sa. tsi stric seara[ceea mi.am facut singura deja], dar ai putea sa. tsi pui problema altfel:de ce pune orgoliul in fata sentimentelor? poate ca nu tine chiar asa de mult la tine precum pretinde.mai asteapta putin sa. i examinezi comportamentul si discuta cu el. mult succes!:*
Da poate gfi si orgoliu, oricum barbatii sunt foarte orgoliosi, si ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i zici ca ar fi bine sa mai lase de la el pentru ca in situatii mai dificile riscati sa va despartiti
Asa sunt barbarii orgoliosi. vb c el.comunicarea este f imp intr-o relatie
Poate pentru ca nu tine la tine. ce ma amuz cand vad'eu si prietenul meu tinem f mult unul la celalalt'bun pana aici e super ok.am inteles tii f mult la el si el la tine. dar de ce mai jos apare contradictia?'m-a inselat, m-a mintit cu ceva f grav, nu ma baga in seama, e orgolios cu mine?'crezi ca daca tine la tine ti-ar face faze de genul? acum pe bune.parca sunteti oarbe ma. cand vad'm-a inselat credeti insa ca ma iubeste? cum pana mea s te iubeasca, dati cu capul de zid si tot nu va treziti?
loramesesan întreabă: