| FeliciaAnghel a întrebat:

Buna seara, tuturor. Îmi pare rău că vă deranjez și daca multi dintre voi vor spune ca intrebările mele sunt prostesti etc. Am nevoie de sfaturi, de ajutor. Va multumesc anticipiat tuturor care ma veti sfatui, și celor care poate nu vor avea raspunsuri prea dragute.
Acum putin timp, nu chiar mult, weekendul trecut, pe 24 octombrie, impreuna cu iubitul meu, am avut un moment intim. Sa dau toate detaliile necesare despre asta. Eu sunt virgina. Ne-am atins doar cu mâinile, degetele, de mai multe ori. Nu am avut contact cu sperma lui și nu a ejaculat in preajma vaginului. Insa, am atins lighidul pre-ejaculator, cu degetele. M-am șters, și el la fel. Nu m-a atins niciodata dupa ce a ejaculat.(de doua ori, o data seara, si o data a doua zi, dimineata) E vreo sansa sa fi ajuns in zona vaginului? Mentionez ca in aceste zile trebuie sa imi vina menstruatia, dar am avut in ultimele zile dureri de burta. Sanii nu ma dor, stari de greata nu am. Știu ca acestea apar mult mai tarziu, ca simptome. Insa ce doresc să vă intreb este daca pot rămâne insarcinata in aceste conditii?

Va multumesc ca ati citit. O seara faina si navigare placuta

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Intrebarea care se pune in cazul tau este aceea daca ai fost in perioada fertila in momentul respectiv? Deoarece joaca voastra erotica (pettingul) s-a produs in afara perioadei fertile (se pare ca dupa ziua de ovulatie) rezulta ca posibilitatea de a ramane insarcinata este teoretic IMPOSIBILA. In concluzie, trebuie sa-ti fie foarte clara modalitatea prin care o fata poate sa ramana gravida si anume aceea ca trebuie sa fie intrunite/indeplinite 2 conditii in mod obligatoriu, cu precizarea ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp si anume : 1- In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia sa fie in PERIOADA FERTILA, sau deja sa existe un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de un spermatozoid. 2- Sperma trebuie sa ajunga/intre OBLIGATORIU in vaginul ei, deoarece doar asa spermatozoizi existenti in sperma pot trece din vagin in uterin vederea realizarii fecundatiei. In concluzie pentru ca o femeia sa devina gravid/insarcinata IN PRIMUL RAND TREBUIA SA FIE IN PERIOADA FERTILA (obligatoriu) in momentul producerii sexului si nu a pettingului.Din cele relatate nu au existat aceste conditii in cazul vostru deci aparitia unei sarcini in astfel de conditii este fara discutie IMPOSIBILA. Inca este cam devreme sa apara semnele premenstruale, parerea mea. Multa sanatate.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu; de data asta nu ai reușit. Dar astfel de jocuri, fără o elementară protecție, sunt foarte periculoase. Mai ales că virginitatea NU e o metodă contraceptivă!

| Foxyyyy a răspuns:

Nu mi-o lua in nume de rau, dar chiar e o intrebare fara sens. De ce va e asa greu sa va informati putin inainte de a efectua activitati de genul? E ceva logic, nici macar nu a existat penetrare, esti virgina, clar nu ai cum sa ramai insarcinata!

| Angelll98w a răspuns:

Buna, stai fara grija ...nu poti ramine insarcinata sunt sigura mai ales ca primul simptom este durerea sinilor care deja probabil sa fi ramas insarcinata avea sa existe! Deci te asigur 100 % ca nu ai ramas gravida.

| Foxyyyy a răspuns (pentru Angelll98w):

Unele femei nu au deloc simptome in timpul sarcinii si nu e o ordine anume in care apar, plus ca acelea apar la cel putin 2-3 luni dupa contactul sexual, nu asa dupa cateva ore cum credeti voi laughing).