| SamsungElectronics a întrebat:

Bună seara tuturor!

M-am saturat să fiu singur, și m-am plictisit foarte tare, vreau sa am și eu o iubită, nu mai vreau să fiu singur, am 20 de ani și nu prea am avut iubită până acum, când am fost la liceu mam băgat cu multe fete în seamă și am vorbit frumos cu ele și am reacționat frumos, dar toate mau refuzat, de frumos sunt ok nici urât nici frumos, eu mă mulțumesc așa cum sunt, contează să fiu sănătos și să fiu un băiat bun și plin de viață, știu că și aspectul fizic contează asa cum zice domnul RAY, înțeleg ce spune, dar este cam ciudat că până acum la vârsta de 20 ani nu am avut noroc și eu la o fată așa cum au alți băieți.

Oare este vina mea?

Cu ce am greșit?

Îmi doresc și eu o iubită, m-am saturat să fiu singur crying

20 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu am avut noroc.Noroc, adică șansă, aleator ca la păcănele. Deci nu depinde de tine.
Oare este vina mea? Da, dacă consideri asta ca noroc, să ai o iubită.
așa cum au alți băieți. Ei cum de au? Au că s-au lăsat în voia sorții, a norocului? Ei au făcuyt ceva. Ca să nu te bazezi pe noroc, trebuie să faci ceva.

| Frank51 a răspuns:

Tocmai asta e faza, că femeile vor pe cineva care nu este disperat, care nu vorbește frumos( frumos în sensul de banal mă refer).

Dacă ești un tip normal, fără pasiuni, fără putin papagal, fără să ai un vibe care să atragă, uite că deja ai răspunsul.

Dacă vrei o schimbare în viața ta, pune piciorul în prag, schimbă-ți stilul vestimentar, tunde-te la un barbershop, descoperă-ți propriul stil care ți se potrivește, adoptă o atitudine de indiferență asupra lumii și scapă de disperare. Vorbește mai degajat cu femeile, fă glume și flirtează ori de câte ori ai ocazia. Pune mâna pe ele, mă refer la contact fizic natural, chiar și în prima zi de când o cunoști.

Și diferența este că alții fac toate astea nativ, natural. De aia au deja iubite.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Stai linistit, nu ai gresit cu nimic uneori pretentiile multor fete de la noi din tara sunt cam exagerate.
Adica multe fete de la noi din tara prefera baietii rai si ii ignora total pe baietii buni.
Nu trebuie sa fii satul de singurătate deoarece poti face multe chestii faine in singuratate, te poti axa foarte mult pe cariera profesionala si poti sa iti dedici timp hobbiurilor care iti aduc bucurie in suflet.
Din ce ai scris tu mai sus tu esti genul de baiat care are nevoie de o fata buna, blanda care sa te accepte asa cum esti si cu care sa iti impartasesti gandurile zilnic si nu esti un baiat care sa aiba nevoie de mai multe experiente sexuale, cel putin asa mi-ai lasat impresia.
Bun pentru a avea o prietena sau iubita trebuie sa faci niste schimbari la tine fara sa iti schimbi felul tau de a fi.
1.Sa te duci la sala sau sa faci miscare in aer liber cel puti o ora pe zi, sa ao grija de corpul tau si sa ai cat fe cat o forma atletica si sportiva. Fetele prefera baietii cat mai sportivi.
Nu zic neparat sa ai patratele dar sa te ingrijesti bine de corpul tau.
2.Sa te cultivi mental cu fel de fel de informatii adica sa ai o cultura generala buna, sa citesti carti si sa fii la curent cu tot ce se intampla in lume.
3.Sa ai o prezenta impunatoare care sa rezoneze respect dar atunci cand vorbesti sa fii jovial, sa transmiti energie pozitiva si sa fii glumet si amuzant.
4. Daca ai posibiliatea sa iti iei o masina, multe fete sunt atrase de baieti doar pentru ca au o masina, nu trebuie sa fie o masina bengoasa.

| SamsungElectronics explică (pentru LordCristobal):

Nu vreau să fac nici o schimbare la mine, eu sunt mulțumit așa cum sunt ChrisBv.

| LordCristobal a răspuns (pentru SamsungElectronics):

Pai e foarte bine daca esti multumit asa cum esti.

| iulia0514 a răspuns:

Pai ieși și tu afara ca in fata calculatorului nu găsești happy
Cum să-ți găsești dacă tu stai și-ți plângi de milă pe aici? Sau aștepți să-ți pice una asa pur și simplu din cer sa facă sex cu tine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Nu mai e ca inainte, ai ramas in urma mamaie!
Nu mai stau fetele afara, doar in masini si localuri scumpe.

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce chestie eu vad tot timpul fete chiar foarte multe! Problema este lenea ca mai bine stați si așteptați sa se întâmple o minune decât sa ieșiți într-un club, bar etc

Si tu crezi ca sunt fete singure care stau la carciuma? laughing
La club da, dar eu nu cred ca ar gasi omu ceva calumea acolo.

Oricum ar cunoaște oamenii noi și-ar face prieteni reali ar vede lumea din alea perspectiva! Asa pe net se tot poate plange că nu-l baga în seama nimeni!

I-al cu tine la club laughing poate omu are nevoie de un impuls

Nu are el nevoie de o mamaie ca minelaughing

| Robert2526 a răspuns:

Evidrnt ca gresesti tu cu ceva.Nu te cunosc ca sa iti zic clar cu ce gresesti dar cel mai probabil tine de atitufinea ta, de disperarea cu care cauti. Cel mai probabil ca abordezi gresit fetele ( le-ai vorbit frumos, ai reactionat frumos). Cel mai probabil ca ai dat fix impresia ca tot ce iti doresti e o iubita laughing ori asa chiar nu merge!

sfaturi?

1. Vorbeste cu fete dar nu cauta iubita, incearca doar sa ii fi prieten si atat
2.Niciodata nu iti focusa atentia la o fata ( dupa o perioada in care merge ok, discutati si va intelegeti, pur si simplu, in loc sa o cauti mai des, nu o mai cauta deloc cateva zile)
3.Alterneaza momentele in care ii oferi atentia ta cu momentele in care o ignori
4. Fara complimente exagerate ( multi baieti, exagereaza cu asta si e super prostesc). De fapt, cel mai bine nu ii face deloc complimente la inceput ( nici nu o cunosti, e normal sa nu faci asta). Multi din astia singuri, cand primesc prima poza de la o fata "vaai esti frumoasa "

si mai sunt multe lucruri unde probabil gresesti. daca vrei sa stii mai multe, da un semn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai plange atat, e ridicol, ai mai scris o postare la fel.

| OmBanal33 a răspuns:

Concentreaza-te pe dezvoltarea personala (fizica si mai ales psihica), toate vin pe parcurs...

| popescuhertz a răspuns:

Înțeleg că te simți singur și că îți dorești o iubită. Este normal să îți dorești să împărtășești experiențele și emoțiile tale cu cineva, iar a avea o relație poate fi o parte importantă și satisfăcătoare a vieții pentru mulți oameni.

Nu este neapărat vina ta dacă nu ai avut încă o iubită. Există o mulțime de factori care pot influența când și cum oamenii încep o relație, iar asta poate fi diferit pentru fiecare persoană. De exemplu, poate că nu ai întâlnit până acum persoana potrivită sau poate că nu te-ai simțit pregătit să începi o relație.

Este important să te îngrijești de sănătatea ta fizică și emoțională și să îți acorzi timp să te cunoști și să te dezvolți ca persoană. Dacă îți dorești cu adevărat să începi o relație, poți încerca să te înconjori de oameni noi, să încerci activități noi și să te implici în comunitatea ta, pentru a avea ocazia de a întâlni noi oameni și de a face legături. Este important să te concentrezi pe tine însuți și să îți acorzi timp să te cunoști mai bine, înainte de a începe o relație.

În cele din urmă, relațiile sunt de obicei construite pe baza încrederii, comunicării și respectului, așa că este important să fii sincer și autentic în relațiile tale și să îți acorzi timp să te cunoști și să te dezvolți ca persoană înainte de a începe o relație.

| Andra4862 a răspuns:

Pai suna ciudat dar... Ayaye
1 Găsește o fată care nu are iubit și vorbește cu ea
2 Scoate-o la întâlniri
3 Oferă-i cadouri
4 invit-o la tine acasa
5 duo la tine în camera
6 Impinge-o în pat
7 Dezbrac-o
8 Fă sex cu ea și Oferă-i o senzație foarte misto ( informează-te despre sex oral și anal)
9 Daca-i place nu va mai pleca
Asa m-a luat pe mine iubitul meu

| Andra4862 a răspuns:

Sad ca nu mai stie lumea de gluma;/

| Aririn a răspuns:

Fa ca midano, fa-ti tinder