| alinutssa_7292 a întrebat:

Buna seara tuturor, o mica mare intrebare am si eu happy : cand ma maturbez nu simt nimic adica nu simt nimic.nici o senzatie nimic.imi puteti spune cum sa fac ca sa fiu excitatA?

Răspuns Câştigător
| duDu_8774 a răspuns:

Deci asa zici.
Eu sunt baiat si la noi nu sunt foarte multe moduri de a te masturba.
Acu depinde de cat de bine te exciti.atunci cand vrei sa te masturbezi.sau nu stiu la fete exact stiu ca sunt mai multe modalitati prin care o fata se poate masturba.
Vagina.introducerea unui deget sau a mai multora in vagin, sau a te mangaia atinge freca. p clitoris.
Acum poate ai vaginul destul d larg sa nu stiu ca daca as fi fata poate te-as ajuta si te-as explica altfel.
Eu daca ma masturbez ma gandesc si eu la ceva care ma excita o fata cu fund misto tate si altele.
Stiu ca frecare clitorilui te excita cel mai tare.
Nu vreau sa te invat de rau dar ai putea sa te uiti si un film xxx, dar stiu ca e pacat Desfranare.
BB.

5 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Masturbarea nu e desfranare, nu e pacat, nu e imoral, nu e nesanatos.
Este necesara pentru reglarea hormonilor la adolescenti.

| Linguritza a răspuns:

Fata asculta si fii atenta. Nu te lua dupa ceilalati cu masturbatia, crede-ma o fi ea placere dar daca o sa ajunga sa iti devina un obicei o sa fie nasol. Daca vrei sa te exciti mai bine incearca sa ai un prieten sa simti cum e dragostea nu sa te exciti. De astea ai timp mai destul, iar asta cu masturbatia crede-ma lasate de ea ca sa nu devina un obicei si mai tarziu o sa iti fie greu sa scapi de ea. Acum daca vrei sa imi asculti sfatul este treaba ta dar multi o sa ma ia in ras dar gandeste-te bine ce ai sa alegi. Cu bine!

| alinutssa_7292 explică:

Masturbez· sorry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti ceva mai bine te lasi de asa ceva pentru ca e pacat mare masturbarea si poti deveni dependenta si nu te mai poti lasa si o sa ai probleme asculta ce spun.

| raceli a răspuns:

Lasa-mi id tau big grin