Bună. Noi când mergem undeva dansez doar dacă vreau, nu-mi spune nimeni ce să fac. Și eu sunt anti-sociabilă și iubitul mă acceptă așa cum sunt. Important este să te simți tu bine, nu ce zic ei.
Pai du-te, nu trebuie sa dansezi daca nu vrei, spui ca nu-ti place si nu te simti bine facand asta, sau bei si tu ceva cu ei si poate-ti vine chef de dans . Daca esti draguta cu toata lumea, zambesti, vorbesti cu ei etc. n-au de ce sa aiba o impresie proasta sau sa te barfeasca doar pentru ca nu dansezi. Trebuie sa inveti sa te integrezi prin anturajele lui, altfel n-are niciun viitor relatia pentru ca mereu prietenii lui vor fi impotriva ta. Acu la inceput cat e lapte si miere n-ar conta ca el e orbit de dragoste si tot te-ar alege, da dupa un timp cand deja e oarecum plictisit de tine o sa inceapa mai mult sa asculte ce zic si restul si daca aia ajung sa aiba oparere naspa despre tine, o sa fie in defavoarea ta, asa ca du-te si fa-le o impresie buna.
Organizeaza revelionul la tine acasa si inviti doar pe cine iti place, ascultand doar ce-ti place.
Este o varianta care v-ar satisface pe amandoi. In plus, nu sti fortata sa suporti ne nimeni, care nu-ti place.
Faptul ca esti situata pe alt nivel nu inseamna ca esti antisociala. Tu esti ceea ce esti si daca te accepta asa e ok si daca nu, nu incerca sa fi altcineva, pentru cineva.
Asta e parerea mea
Dacă asta e anturajul lui probabil ca și lui ii plac manelele și atmosfera de genul asta care după mine e cam țărănească și nu ma refer la țărani care sunt de la sat. Dacă tu ai alta educație și ești mai finuța e normal sa nu ți placa atmosfera.
"Daca ar fi dupa mine, as accepta sa merg, dar mna."
Pai, cam e dupa tine. Tu esti cea care decide daca merge sau nu. Parerea mea e ca nu trebuie sa mergi cu el doar pentru a- i face pe plac, trebuie sa faci ceea ce iti face tie placere. Iar daca tu vrei sa stai acasa sa citesti sau sa te uiti la filme nu e nicio problema atata timp cat te distrezi.
Andrutza_9535 întreabă: