| ionutchiriac222 a întrebat:

Buna seara tuturor! Saptamana viitoare vom avea de facut un proiect la mine acasa si voi chema doua colege cu care ma am foarte bine, plăcându-mi de una dintre ele. Chiar ea mi-a zis că vrea să luăm și niște vin să ne îmbătăm. Credeți că poate ieși ceva, ele fiind cuplate, dar iubiții lor fiind în alt oraș. Sau doar ne îmbătăm și atât? =) Nu luați în râs întrebarea că eu chiar întreb pe bune

Răspuns Câştigător
| runto a răspuns:

Salut, pai 1 ai tai o sa fie acasa deci oricum ar fi nu cred ca o sa faci ceva foarte wow decat poate niste pupuci cu una dintre ele si atata tot, dar totusi sa zici ca ai tai nu o sa fie acasa, daca zici ca te stii cu ele spui la fata aia cu care nu vrei sa faci nimic sa se duca sa cumpere ceva de la librarie sau idk si poti sa vezi daca iti iese ceva cu respectiva de care ti place. Asa ca mult noroc! Seara faina

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu prea seamănă a proiect. Si nici a intrebare.

| AmandinaDragan a răspuns:

Donu' Chiriac vezi cum iese si...

| shookdazed a răspuns:

Nu te baga e o capcana si dupa te faci si de ras, nu mai veni cu ele acasa si mergi cu ele in oras nu face greseala asta ca dupa vei suferi mai ales ca au si prietenii, mai bine stai cuminte si iti vezi strict de proiect.
Daca una te place si are prieten e ceva dubios la mijloc asa ca las-o moarta stiu suna cam naspa dar mai bine decat sa iti auzi vorbe dupa.

| ionutchiriac222 explică:

Cum adica « daca insista isi pot lua bataie »

| alinaa765 a răspuns:

Pentru binele tau, e mai ok sa nu te amesteci. Daca tie iti place de ea iar ea avand iubit, face asa ceva, ce te face sa crezi ca daca sr fi cu tine ar fi altfel? Chiar daca e doar de distractie, o sa iti faci sperante false