| angel70530 a întrebat:

Buna seara tuturor si Hristos a inviat!, stiti eu numai am putere, am ajuns la vorbele vostre, el isi bate joc chiar tare de mine, astazi am avut inmormintare si eram tare disperata, insa i-am scris un mesaj de felicitare de dimineata si el nici nu ni-a raspuns, cu sarbatoarea invierii Domnului, am vazut ca a intrat pe net, si i-am scris iarasi, tot nu mi-a raspuns, tocmai cind i-am scris un mesaj "ce se intimpla poate e suparat pe mine'tocmai atunci mi-a raspuns"scuze, era varul meu la pc" suna naspa asa-i?, parca mi-a legat ochii, va rog ajutati-ma cum sa ies din problema asta, acum e ora 23 noaptea, si el nu este pe net, toata ziua el nu m-a cautat, si stie perfect ca ma simt naspa, m-a intrebat doar atunci cum ma simt si ce fac si gata,, mai mult nimic nu mi-a scris, dar pune like la pozele fetelor, si adauga fete in prieteni, stiti mi se pare ca ma tine pentru imbratisare, sarut, dar nu pentru suflet, si ma doare lucrul asta, apropo acum el a intrat pe net si nu scrie nimic, va rog ajutati-ma ce sa fac, nu pot sa imi tin lacrimile. cum poate face el asa ceva....as vrea acum sa imi dati niste sfaturi, caci am de afacere cu o problema complicata, Astept raspunsurile dumnevoastra rog seriozitate. Astept!

3 răspunsuri:
| UngUrU777 a răspuns:

Pai nu ai explicat bine! Cine a acela, ca noi nu stim, iubitul tau si ce iti face explica mai bine!

| NoLoveLostNoLoveFound a răspuns:

Sa ii spui ca e un magar nesimtit, nu te merita, esti prea de treaba pentru un asemenea magar. Pacat ca iti place de el, si el te fraereste. Un sfat pe care pot sa til dau e sa il suni si sa ii spui ca te simti foarte prost si ca esti foarte suparata, il intrebi ce face apoi el o sa zica bine si o sa te intrebe tu ce faci, tu ii spui pai nu prea bine atunci daca te intreaba pai?, Tu ii povestesti.Bafta

| KryssyKryss a răspuns:

Nu-i pasa nici macar putin de persoana ta.Desparte-te de el deoarece o astfel de relatie nu poate tine.Dar poti sa deschizi subiectul cu el sa vezi cumreactioneaza dar nu merita sa plangi pentru un magar.Fi puternica!