| idontknow a întrebat:

Buna seara tuturor! Sper sa imi cititi scurta poveste si sa ma ajutati cu un sfat. Imi e mai de folos un sfat al unei personae pe care nu o cunosc decat al unui prieten. Incepe cam asa.:am o relatie de 2 ani si 2 luni, nu a fost totul chiar roz de la inceput pentru ca el nu mai avusase relatii, iar eu am fost prima fata pentru el in toate sensurile, iar el pentru mine primul baiat. Acum 5 luni, am aflat ca m-a inselat, iar acest lucru l-am aflat chiar de la el, mi-a spus ca avea constiinta incarcata, ca nu-I mai mergea nimic bine, isi pierduse un lantisor f gros de aur, permisul si portofelul. Cand am aflat acest lucru am ramas socata, am plans toata noatea si am stat s acaut pe fb lui din 1000 de prieteni fata cu care ma inselase. L-am pus sa-mi spuna absolute tot, de ce mi-a facut asta, daca eu nu l-am dezamagit niciodata cu nimic, el a fost si este totul pentru mine. Mi-a spus ca a fost o slabiciune, acea fata pe care o mai cunosteau si alte surse e o fata foarte indecenta, fara demnitate, Ca Sa nu spun alte cuvinte. el are mica lui afacere, aduce masini din Germania, Olanda si la vinde in Romania, ii merge foarte bine si face asta de 4 ani. Acea domnisoara a venit la el sa cumpere o masina si in semn de multumire la invitat seara la suc, bineinteles ca el nu a refuzat s-a dus si pai s-a si culcat cu ea. Nu mi-a venit sa cred, aveam impresia ca glumeste. Asta s-a intamplat acum 5 luni, iar eu nici pana in ziua de astazi nu prea am reusit sa trec peste, desi el s-a schimbat, am vazut asta la el ( eu sunt si putin mai dura pentru ca am pretentiile mele, e normal), mi-a spus ca toti barbatii insala, iar nici unul nu marturiseste, asta am apreciat la el pentru faptul ca mi-a spus. Eu sunt prima lui iubire, mereu imi spune asta, imi arata, dar nu mai am incredere in el. Cand iese cu prietenii lui pe afara are doar 2, si ii cunosc sunt foarte geloasa desi ei nu se duc in cluburi ci doar la unul din ei acasa, as vrea sa nu mai fiu asa posesiva pentru ca nici nu vreau sa-l pierd dar nici sa ma prefac ca nu-mi pasa. voi cum ati fi in continuare in locul meu? Ce ati face?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu n-as putea sa accept asta si cu siguranta n-as mai sta nici o zi langa barbatul care m-a inselat. Tocmai fiindca mi-as pierde respectul si increderea in el, si in absenta acestora nu se mai poate vorbi despre iubire. Ideea ca toti barbatii inseala arata cat este de meschin, capabil sa minta cu nerusinare pentru a-si gasi circumstante atenuante.

| idontknow explică (pentru Brigaela):

Da, dar sunt sigura ca daca te-ar insela nici nu ti-ar spune si poate ca nici nu ai afla. asa cum nici eu nu aveam de unde sa aflu decat de la el. nici eu nu mai am incredere in el asa cum aveam odata, dar mi-a aratat ca -a schimbat si am decis sa-i mai dau o sansa.

| Brigaela a răspuns (pentru idontknow):

Succes!

| CristiB93 a răspuns:

Nu toti inseala...

| Azµre a răspuns (pentru CristiB93):

Decât 3 sferturi...

| CristiB93 a răspuns (pentru Azµre):

Exact! trei sferturi nu inseamna toti...

| sabin89 a răspuns:

Depinde de ce viziune ai tu despre lume in general. Hai sa consideram doua variante:1- Admiti ca asta e lumea de azi. Si orice ai face, nu poti gasi ceva mai bun. In cazul asta, il accepti asa cum e. Si sa fii pregatita ca "slabiciunea" asta a lui se va repeta; si atunci o sa il ierti din nou, si tot asa. 2. - Presupui ca mai exista totusi oameni integri; n-au disparut chiar toti. In cazul asta, te desparti de el, frumos; amabila dar totusi ferma (in sensul ca nu te mai intorci deloc: "no compromise"). Iei o pauza de cateva luni, dupa care incepi sa iti indrepti atentia spre alti baieti, alegandu-l pe cel care merita.

| lolylolypops a răspuns:

Cine iseala o data o poate face si a 2 oara si a treia oara! Da-i verde!

| SyndicateX a răspuns:

Chestia asta cu toti barbati insala e un mit, e doar o scuza folosita de barbati laughingrolling on the floor

| crack123 a răspuns:

Eu nu as mai fi in locul tau... daca a facut odata e foarte probabil sa mai faca si pe viitor. Decat sa se repete o astfel de situatie si sa suferi mai mult... dar nu mi se pare normal sa primesti astfel de sfaturi din partea nimanui, tu trebuie sa decizi singurica ce e de facut. Si mai tine cont ca pe viitor daca va mai face nu va mai avea constiinta atat de incarcata.

| Sinceritate a răspuns:

Eu una zic ca e destul de grav sa inseli pe cineva, dar daca ti-a marturisit iar aia e doar o parasuta si plus de asta el a ramas inca langa tine e clar ca pe tine te iubeste, e adevarat fiecare barbat are nevoie de o "descarcare" nimic mai mult, incearca sa nu mai fi asa geloasa, asta il poate indeparta!

| idontknow explică (pentru Sinceritate):

Chiar el mi-a marturisit si ma gandesc ca e si la varsta asta 21 de ani, in afara de mine nu mai avusese relatii decat de 2 sapt, iar eu am fost prima lui relatie serioasa si am incercat sa ma indepartez de el, dar nu m-a lasat. imi spune ca noi 2 vom fi impreuna pentru totdeauna.

| Sinceritate a răspuns (pentru idontknow):

Atunci e evident ca asta vrea, aia o fost doar o aventura asa cum am zis, incearca sa fi pe cat posibil la fel ca inainte cu el, nu are rost din cauza unei "descarcarii" hormonale sa-ti pierzi iubirea!

| idontknow explică (pentru Sinceritate):

Multumesc pentru sfaturi, chiar imi sunt de folos

| Sinceritate a răspuns (pentru idontknow):

Ma bucur din inima ca te-am putut ajuta!