| Pitiqa96 a întrebat:

Buna seara tuturor! Sper sa nu va plictisesc. problema sta in felul urmator thinking acum fix o saptamana mi-am facut prieten. dragoste la prima vedere chestii gen. ne-am cunoscut la teatru el a venit cu un coleg de la liceu (flav) si eu l-am intrebat pe flav daca are fb. si flav imediat s-a prins si ma rog am hotarat sa fim impreuna. totu' bine si frumos se comporta suppeeer. si cum vorbeste si mereu sa ma duca acasa si ca-i e dor de mine chestii vrajeli. faza e ca eu am crezut ca e chiar diferit. ca nu e ca toti ceilalti. da aseara am vorbit in jur de 3 ore la tel. si mi-a zis cam ce parole are el in general la conturi. si mi-e in seara asta ce-mi veni sa intru. si cand intrai sa vad ca vorbea cu flav ca vezi doamne. vezi ca poate dupa 3 luni o f***. ca e normal la varsta ta mai ai pana te insori. am uitat sa mentionez ca eu am aproape 16 ani si el abia a implinit 18... si m-am saturat de
"relatii"de o saptamana 2. mai ales ca eu pun suflet foarte repede.la naiba cu iubirile adevarate, suferintele, maturitatea si tampeniile astea. Am iubit fals sau adevarat habar n-am dar stiu ca am suferit enorm, iar acum nu mai am chef de asta. nu vreau sa mai trec din nou prin asa ceva deci. ce sa fac?! chiar imi placea de el. si nu stiu thinking am inceput sa ma atasez de el. voi ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| gabygi a răspuns:

Sincer am citit in mare si te-as sfatuii sa nu te grabesti cu prieteni si chesti din astea pentru ca ai tai parinti considera ca scoala e pe prim plan si apoi baieti si etc cel mai bun sfat al meu e ca daca iubesti pe un baiat nu trebuie sa te culci cu el dupa o luna atunci cand simti tu si daca acel baiat asteapta si 1 luna si 2 si etc ( in cazul meu este de 1 an ps mi s-au facut ooooolllleeee ca la taur laughing ) si incearcal sa vezi ce vrea nu pune suflet ca nu merita incearca sa fii un pic mai rece si sa vezi daca ii pasa se agita si se chinuie sa fie cu tine dai atentie doar daca el ii atent cu tine

iale ca pe niste sfaturi si nu ca pe o critica tongue bafta si ai grija cu baieti tongue

2 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

E unpic cam complicat dar nu fara rezolvarewinking Aici depinde ce a zis el dupa ce prietenul lui a zis chestia aia cu "vezi poate o f***" si evident baietii incearca mereu sa se dea mari in fata prietenilor si sa nu isi arate sentimentele.Oircum si daca vorbesti cu el,el poate sa zica ce vrea sa te vrajeasca si chestii dar nici nu ai de unde sa stii ca nu tine intr-adevar la tine, asta vei vedea doar cu timpul. Daca el este obisnuit sa se culce cu fetele cu care e ii va fi greu daca tu nu accepti asta. Daca tii la el mai poti incerca sa fiti impreuna si sa nu te lasi la el, sa vezi cat rezista. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey ai vazut dovada clara: "vezi ca poate dupa 3 luni o f***".Ce mai astepti? Invitatie scrisa? Da-i verde! Asta daca nu vrei sa faci si tu ceva cu el... uite ca abia acum mi-a venit asta in minte.(DontSpeak)