Sincer am citit in mare si te-as sfatuii sa nu te grabesti cu prieteni si chesti din astea pentru ca ai tai parinti considera ca scoala e pe prim plan si apoi baieti si etc cel mai bun sfat al meu e ca daca iubesti pe un baiat nu trebuie sa te culci cu el dupa o luna atunci cand simti tu si daca acel baiat asteapta si 1 luna si 2 si etc ( in cazul meu este de 1 an ps mi s-au facut ooooolllleeee ca la taur ) si incearcal sa vezi ce vrea nu pune suflet ca nu merita incearca sa fii un pic mai rece si sa vezi daca ii pasa se agita si se chinuie sa fie cu tine dai atentie doar daca el ii atent cu tine
iale ca pe niste sfaturi si nu ca pe o critica bafta si ai grija cu baieti
E unpic cam complicat dar nu fara rezolvare Aici depinde ce a zis el dupa ce prietenul lui a zis chestia aia cu "vezi poate o f***" si evident baietii incearca mereu sa se dea mari in fata prietenilor si sa nu isi arate sentimentele.Oircum si daca vorbesti cu el,el poate sa zica ce vrea sa te vrajeasca si chestii dar nici nu ai de unde sa stii ca nu tine intr-adevar la tine, asta vei vedea doar cu timpul. Daca el este obisnuit sa se culce cu fetele cu care e ii va fi greu daca tu nu accepti asta. Daca tii la el mai poti incerca sa fiti impreuna si sa nu te lasi la el, sa vezi cat rezista.
Micuta_Jenica_2000 întreabă: