Hormonii sintetici din continutul pastilei contraceptive Escapelle, dupa ce au ajuns inorganismul tau au dereglat intr-o masura si mai mare activitatea hormonala care era deja dereglata inainte de a folosi acea pastila nenorocita fiindca din acest motiv ciclul tau menstrual este de tipul neregulat. Din nefericire este cu totul imposibil sa se poata anticipa cat de mult si de intens va fi dereglat actualul ciclu menstrual si cu cate zile se va prelungi acest ciclu. De asemenea in astfel de cazuri nu se poate nici macar aprecia numarul lunilor urmatoare in care ciclul menstrual va fi mai mult sau mai putin dereglat.
Scurgerile vaginale amintite, cel mai probabil au aparut ca urmarea a faptului ca organismul tau a inceput sa pregateasca procesul fiziologic de producere a viitoarei menstruatii intr-un viitor care deocamdata este inca incert. Multa sanatate!
Vă mulțumesc din suflet tuturor că v-ați "rupt" din timpul vostru pentru a-mi răspunde la întrebare! Sunteți niște oameni super faini! Nu știu cui să îi dau fundă, căci se vede că mi-ați răspuns din suflet la întrebare cu toții. Nu știu cum am să mă decid, sper să reușesc. Numai bine vă doresc tuturor!
Belingot întreabă: