| belysa a întrebat:

Buna seara tuturor! Vreu un sfat? Cum cuceresc un barbat care ma atrage mult,si eu pe el poate si mai mult,dar nu are curaj sau incredere ca sa-mi arate, nu stiu ce sa zic! Are o retinere sau se fereste tot timpul sa-mi arate ce simte cu adevarat,cum il fac sa prinda incredere sa-mi spuna ce simte? Mereu incearca sa ma faca pa mine sa fac primul pas,ma provoaca sa iau eu prima initiativa dar sunt o fire cam rebela si niciodata nu am recunoscut nici eu ce simt fata de el, si eu ca si el astept sa faca el primul pas, doar e barbat nu! sau nu stiu ce sa fac cum ma sfatuiti? va rog ajutor

5 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Vorbeste cu el, arata-i un san, lasa omul sa faca si el o "tragere"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani are asta de incearca sa te faca "pa" tine sa faci primul pas?
Daca tu esti fata de la avatar inseamna ca ai vreo 12 ani si daca el e deja "barbat", e periculoasa treaba. (scuze daca gresesc).
Nu stiu ce sa zic... daca tie ti se pare totul in regula si daca baiatu' vrea sa faci tu primul pas, pai fa-l... cere-i nr. de telefon sau id-ul.

| belysa explică (pentru anonim_4396):

Asa micuta par nu am 24 de ani, si ce sa zic avem deja o relatie cred dar ca nu recunoastem nici unul ca vrem ceva mai mult

| anonim_4396 a răspuns (pentru belysa):

Atunci scuza-ma pentru "eroare",greseala meahappy.
Deci sunteti amandoi maturi si va purtati ca niste adolescenti.
De data asta,daca vreti o relatie serioasa...fa tu primul pas.Tu stii in ce stadiu e relatia voastra acum, tu trebuie sa-ti faci macar o idee despre ce sa-i spui si sa prinzi momentul. Spune-i mai in gluma, mai in serios ca stii ca te place, dar pentru ca esti tu fata buna, ii mai dai o sansa sa ti-o dovedeasca.Nu stiu ce sa-i spui, dar spune-i ceva.
Si mai e o chestie. Daca baiatu' asteapta sa faci tu primul pas, asta nu inseamna ca nu vrea o relatie cu tine, poate sa insemne ca e nesigur de sentimentele tale, Mai ales ca voi acum va jucati de-a soarecele si pisica.
Prinde si tu un moment de curaj si fa-l sa inteleaga ca vrei o relatie cu el.
Succes!

| PainT a răspuns:

La mine a mers intotdeauna. Fi atenta ca intotdeauna da roade rolling on the floor

Deci, eu majoritatea prietenelor le-am agatat in urmatorul fel. Daca simteam ca si ele ma plac, atunci treaba era ca si rezolvata.

Mai intai, daca nu ai numarul' de telefon, id de messenger sau altceva, il ceri tu sau cere el/ea. Vorbiti din ce in ce mai des, va luati in vorba, deviati de la un subiect la altul, pana ajungeti intr-un anumit punct.
Atunci, va trebui sa va intalniti in grup, nu numai voi 2 daca sunteti mai timizi, dar stati impreuna. Atunci incepe joaca cu pipaeli si multe alte chestii... Faceti doar ce va trece voua prin capusor, fiti voi insiva.

Nu stiu daca te-am ajutat. Totul tine de tine. Nu mai sta sa iti planifici totul inainte. Doar fa-ti curaj si spune-i in fata.

Sa mai cer si fundita? laughing