| Issabelle6789 a întrebat:

Buna seara tututor.Am si eu mai mult o apasare pe suflet sa ii zic asa.Cum vi se pare fetelor, atunci cand baietii sunt atat de insistenti ba chiar unii foarte...la inceput(ba mai ca v-ar dezbraca din priviri)apoi dupa ceva vreme(dupa ce ati facut si sex)se face asa liniste si pace? Nu va simtiti amagite, pacalite? Sincer eu una asa ma simt acum si nu stiu cum sa ies din situatia asta.Am un prieten cu care sunt de aproape 2 ani de zile iar el e acum foarte linistit(maxim odata pe saptamana facem sex-eu am nevoie de macar 2-3 ori :-( )si ma simt extrem de prost fata de el, caci mai ales am la lucru un coleg care de vreo luna tot ma urmareste, se baga in seama cu mine si prin privirile alea insistente ma face sa ma tot gandesc la sex.Cum sa fac sa pot sa fac sa fie bine? Am avut nenumarate discutii cu iubitul meu dar cred ca ultima solutie chiar ar fi despartirea :-(

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu te amăgi singura.Asa se intampla in general.Foarte multi bărbați procedează asa, sunt multi ce ar face sex 24 din 24 la început, sa ofere toata afecțiunea si atentia iar după ce sunteti impreuna si stie ca poate avea toate astea sa se lase pe tanjala.
Dar aici si femeia trebuie sa aiba rolul ei.Adica sa nu lase lucurile sa se plafoneze si sa ii de-a si ea un imbold.Adica sa mai ai momente in care sa te straduiesti să îl atragi, sa faci lucuri noi si incitante ca sa il inciti, nu sa astept doar de la el sa vrea sa faca sau sa vada iar si iar acelaș lucru zilnic.Asta înseamnă poziții noi,si alte tipuri de sex, propuneri, provocări, hainute etc.
Iar daca nici asa nu functioneaza atunci da, exista posibilitatea ca atracția dintre voi sa fi scăzut si nu mai sunt solutii.

| Issabelle6789 explică (pentru Freya1):

Nu functioneaza...Eu am incercat prin mai multe metode.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa merg toate relatiile acum, dupa un timp se duce pe rug toata relatia. Cea mai buna varianta de fericire e un robot uman sa nu iti dai seama ca e robot ci un om care te iubeste si poate fi reprogramat dupa gustul tau. Aia o sa crape toata nebunia asta a relatiilor si mai multi oameni o sa fie fericiti

| Mihozx a răspuns (pentru mgtow):

Bravo ție, ești deștept(deșteaptă), în trecut relațiile mergeau mult mai bine, ai dreptate...

| mgtow a răspuns (pentru Mihozx):

Sant mascul

| Crackman a răspuns:

Pai...
Cumpara-ti un dildou
Fa cu el mai mult sex
Ii explici ca nu poți sa stau fără și cu asta basta...

| Marius22222222222 a răspuns:

Imi pare rau

| AndreeaWTS a răspuns:

Și care e problema?
Te desparți de el și viața merge înainte.
Chestiile astea nu se repară, nu se mai îmbunătățesc, n-ai de ce să mai tragi de o relație epuizată. Ar fi o pierdere de timp și pentru tine și pentru el.

| Morbid a răspuns:

Păi o înghețată daca o gusti de mai multe ori își pierde din farmec, chiar nu vad ce vina ar avea el în toată chestia asta.
Că nu face sex cu tine când vrea *** ta, de asta te despărți de el. Wtf?
Păi mă daca tu nu îl provoci pe omul ăla, nu are ce să simtă pentru tine.
Ia îmbrăcate sexy si asteaptal cu o lenjerie sexy in fiecare seara, baga cate un masaj, surprindel cu diferite chestii. Sa vezi atunci ce chef ii vine.
Cu mentalitatea asta de victimă, de aia te apasa pe suflet, că dai vina pe el din lipsa de personalitate. Vrei si sa ți justifici motivul pentru care ai putea sa l înșeli, pentru a te simti mai bine pentru fapta care ar urma să o faci.

| Issabelle6789 explică (pentru Morbid):

Nu stiu de ce tu ai ajuns la concluzia ca eu nu am incercat sa il provoc.Ba chiar si cum ai zis tu, cu o lenjerie sexy si mai mereu prin casa ma imbrac incat sa mi se vada totusi formele.Am incercat de foarte multe ori sa il provoc...sa ma doreasca asa ca te rog nu judeca fara sa cunosti toate detaliile.Nu am zis ca o sa il insel.Nu am facut asta niciodata doar ca ma enerveaza la culme faptul ca marea majoritate a baietilor se dau mari interesati pana iti ajung in pat.