| BalonaşDulcee a întrebat:

Buna seara utilizatori TPU! love struck Ce faceti? love struck Incep. Daca un baiat ma ia imbrate se uita mereu dupa mine si ma mai si saruta fara sa fim impreuna inseamna ca ma place? laughing [eu n-am crezut ca v-oi posta o asemenea intrebare, daar uita ca pana la urma am postat laughing] nu radeti, doar raspundeti :*

Vot+Funda :X big hug :*

Răspuns Câştigător
| GeorgiV a răspuns:

Bună! Păi tu ce crezi? Dacă ai vedea un tip sărutând o tipă, uitându-se după ea și MAI ALES sărutând-o ce ai crede?
Eu zic atât: evident că te place într-un fel sau altul! Observă doar în ce fel, ce vrea de la tine și nu mai te întreba ce și cum!
Asta nu înseamnă că trebuie să sari pe el, ci doar să-l cunoști mai bine, să vezi ce este cu el, ce este cu tine, ce este cu voi... și dacă merită, de ce să nu fiți împreună? Până la urmă, totul vine de la sine, la vremea lui!
Numai bine, și o seară plăcută!happy

8 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Normal

| mihaibr11 a răspuns:

Sunt sigur ca te uraste!

| antimulte a răspuns:

Daaaa, alt motiv logic pentru un astfel de comportament nu cred ca exista.

| ciufulixx a răspuns:

Da crede-ma te place...si eu am patit la fel cu prietenul meu.ai curaj spune-i ca-l placi si totul o sa decurga de la sine:X:X.si mie mi s-a intamplat la felwinking. mult succes:X:X

| a_7338 a răspuns:

Eu sunt baiat si am facut de multe ori asta cu o fata si nu o placeam mereu cate o data faceam asta in gluma sau de obicei de plictiseala nu veau sa rad de tine sau gen sunt sincer maj baietilor care se saruta cu o fata si nu e cu ea ori nu are ce face ori vrea sa faca alta fata geloasa ori nu stie ce simte ( daca zice ca e confuz sau ceva de gen nu mai ar trebui sa ai vorba cu el )ori nu stie cum sati zica sper ca a fost de folos big grin succes

| alecsStar a răspuns:

Eu de ex sarut o fata fara sa-mi placa de ealaughing.

| radwoo24 a răspuns:

(ce faci?)De la foarte bine sus. Da, normal ca te place. Spune-i ca-ti place si tie de el (se vede... daca ai postat intrebarea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca e vreun sfint care isi saruta dusmanii...