Cel mai important e sa fii tu, daca il placi, spune-i dar ai grija sa nu-si bata joc de tine. dragostea nu are varsta!
Se pare ca el a inteles ca nu poate avea nimic cu tine si nici nu vrea sa-si bata joc. El e matur, tu nu.
Bună.
Tu 18 şi el 26 de ani? Asta înseamnă pentru tine " câţiva ani "? . E prea mare pentru tine, poate te-a invitat el la un suc să fie amabil, dar nu cred că va merge între voi 2, omu la aproape 30 ani trebuie să aibă şi un bebe din câţe ştiu, tu eşti doar o puştoaică. O să vrea să faceţi sex dacă va fi ceva serios între voi, eşti tu sigură că vrei să faci acest pas? Ai 18 ani, întradevăr, dar este totuşi cam prea mare. De ce nu-ţi găseşti un băiat de vârsta ta? Şi dacă vrei un băiat ca el, numai fi timidă.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Eu am aproape 18 ani. si prietenu meu face 26. nu e o diferenta chiar atat de mare. 8 ani
Da, dar un băiat la vârsta lui ar trebui deja să fie căsătorit, sau mă rog, pe aproape.. Poate nu e mare diferenţa de 8 ani, te cere de soţie, ce faci?)) pleci de la 18-19 ani de acasă? Îţi spun eu că nu o să te lase părinţii .
Buna! Eu cred ca dragostea nu are varsta. Daca il placi cu adevarat spune-i ce simti printr-un SMS si spune-i la sfarsti ca esti timida si ti-a fost rusine sa ii spui asta in fata! Sau poti sa il chemi la tine la un suc si sa ii spui atunci intr-un cadru mai restrans... ma refer ca daca parinti tai sunt acasa sa il duci la tine in camera si sa ii spui ce simti.Succes! Noapte Buna!:*:*