anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vin cu o serie de intrebari si eu. In urma cu aproape 3 saptamani am avut contact sexual cu prietena mea, doar anal, cu ejaculare in interior. Ca orice precautie am luat pastila de a doua zi, escapell. Dupa ce a luat pastila a avut dureri de ovare, varsaturi, greata. Acum o saptamana trebuia sa ii vina ciclul mestrual. Intrebarea este, cam cat poate sa intarzie escapelle-ul perioada? a facut un test de sarcina si a iesit negativ.
O seara frumoasa!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

V-ati comportat intr-un mod cat se poate de gresit, de absurd de ilogic fiindca in loc sa va informati in mod corect inainte de a folosi acea pastila nenorocita, voi ati actionat dupa ureche si dupa cum v-a dus capul prost, adica ati actionat intr-un mod absolut IRESPONSABIL. Dereglarile hormonale provocate de hormonii sintetici pot fi deosebit de intense si in multe situatii inceperea menstruatiei poate fi intarziata chiar si 1-2 luni de zile. Prietena ta isi merita soarta cat si stresul si "durerile de cap" care vor urma in lunile urmatoare. Ar fi trebuit sa stie ca in urma intretinerii unui sex anal chiar daca femeia este si in perioada fertila a ciclului menstrual, formarea unei sarcini se considera ca fiind in proportie de peste 99, 9% IMPOSIBILA, iar folosirea pastilei de a 2-a zi intr-o astfel de situatie devine complet INUTILA, lipsita de sens, deci intr-un astfel de caz amandoi v-ati comportat intr-un mod IRESPONSABIL. Oare chiar nu sunteti capabili sa intelegeti ca va nenorociti/distrugeti inutil sanatatea prin folosirea acelor pastile nenorocite asa dupa ureche si dupa cum va taie capul prost pe fiecare? Multa sanatate ca vei avea nevoie de asa ceva in lunile viitoare!

| Giulia97Anna a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Spune-le ca se foloseste de 2 ori pe an.Cine stie ce prostii m-ai fac.

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca ati facut sex anal, nu mai era nevoie de pastila de a doua zi.

| andreiandrei12 a răspuns (pentru Emilian65):

Exista o posibilitate sa fi ajuns in zona vaginului, ea fiind virgina

| BB4Eva a răspuns (pentru andreiandrei12):

Tu ai 12 ani? La 12 ani nici nu-ti curge sperma in cazul asta, stai linistit.winking

| piSsuletZ a răspuns (pentru BB4Eva):

Refuz sa cred ca la 12 ani poate exista atâta ignoranță. Deci mai bine sa se întoarcă la jucăriile lor ca sunt praf săracii!

| BB4Eva a răspuns (pentru piSsuletZ):

Si eu am 14, dar nu ma *** cu nu stiu cine laughing). Intai am trecut de a 7-a si am facut destula anatomie ca sa ii raspund. Am presupus ca are 12 ani din nume. Consider ca sexul e bun de la 16 ani in sus. Pe la 12-13 e mai mult joaca cu putzele laughing).

| kandaraki a răspuns:

Copii mici si prosti

| andreiandrei12 a răspuns (pentru kandaraki):

Vezi cum vorbesti, doar numele e pus asa.

| kavasaki99 a răspuns:

Nu are cum să rămâna insarcinata daca ați facut doar Anal. salutari

| Boboecelmaitaredepelume a răspuns:

3 luni, din experienta proprie.