| H3llange a întrebat:

Vin si eu cu o intrebare cu toate ca sunt baiat. Eu si prietena mea am avut contact sexual sambata..mentionez ca era in saptamana de menstruatie..adica inca ii mai curgea..sambata seara a luat prima pastila de yasmine..luni seara la ora 22:00 a luat a 3 a pastila si avut o criza de fiere si a vomitat aproape toata noaptea..la ora 5dimineata a luat o alta pastila din alt blister. Este posibil sa ramana insarcinata? Astept raspuns. Multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

NU, nu poate sa ramana insarcinata in conditiile descrise in intrebarea ta. Pastila anticonceptionala Yasmine i-a fost prescrisa de un medic ginecolog pe baza unor analize hormonale si a unei consultatii din care i-a rezultat profilul ei hormonal? In caz contrar daca o foloseste fara prescriere medicala sa renunte la administrarea ei si sa mearga neaparat sa fie consultata de un medic ginecolog. Inceperea folosirii pastilelor AC se poate face numai in primele 5 zile ale ciclului menstrual. Nu ar fi trebuit sa foloseasca o a 2-a pastila si mai ales de pe un alt blister. In concluzie formarea unei sarcini este exclusa insa ramane obligatorie efectuarea unei consultatii ginecologice. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| H3llange explică:

Pastilele iau fost prescris de medic in urma cu doi ani in urma unui control, mentionez ca pastilele le-a luat mereu, pastila a luat-o dupa pauza de 7 zile.le termina de obicei vinerea..si face pauza de 7 zile si le ia cum ar veni sambata. Numai ca noi in acea sambata am avut contact sexual pe la ora 20 si ea a luat pastila la ora 22..insa luni din cauza unei crize cand a luat pastila a vomitat-o si la un interval de cateva ore a mai luat inca o pastila ( sa consultat cu prospectu yasmine ) posibilitatea este sa ramana insarcinata? In conditiile in care in ziua contactului inca mai curgeau cateva picaturi de sange? Acum trrbuie ca timp de 7 zile sa folosim protectie suplimentara sau? Multumesc

| H3llange explică:

Mai poate cineva sa imi raspunda?

| H3llange explică:

Este vreo problema ca a inceput sa ii curga cateva picaturi dr sange? Sau sa fie de la faptul ca a luat a doua pastila de yasmine? Astept un raspuns stima.