anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, vin si eu cu o mica dilema.
Cu cativa ani in urma vecinul meu apropiat de varsta s-a casatorit cu o tipa, (pot sa spun buna rau de tot, toata strada ravneste la ea) pe care pana acum cateva zile o credeam fata de casa, dar se pare ca m-am inselat. De ce zic ca m-am inselat! pentru ca acum cateva zile am prins-o "in flagrant".

Povestea pe scurt este in felul urmator, noi stam intr-un orasel mai micut care nu ne ofera prea multe oporunitati de angajare, asa ca mare majoritate am plecat la "oras" mai mare de langa pentru a lucra, la fel si eu si vecina. Eu stau cu chirie, ea fiind casatorita si sotul ramand in orasul natal face naveta si din cand in cand mai ramane la "o colega" la oras (cel putin asa povestea si ea si vecinul), si acum cateva zile am vazut la ce "colega" ramane.

Eram pe afara cu gasca la o terasa, stateam intr-un loc mai retras asa cum ne place noua, si dintr-o data am vazut-o ca a intrat in acea terasa si s-a dus la o masa unde o astepta un barbat cu un buchet de flori, i-a oferit florile, a sarutat-o (pe gura, deci nu poate fi un prieten vechi) si s-au asezat la masa continuandu-si (sueta). Intre timp mi-am luat cateva dovezi atat foto cat si video in care i-am prins din nou sarutandu-se si tinandu-se de mana, si apoi au plecat si i-am vazut ca s-au urcat intr-o masina.

Ulterior l-am sunat pe vecinu si i-am zis ca eu vin pana acasa si daca sotia este acasa daca nu o iau eu sa nu mai stea pe langa autobuz, iar el mi-a zis ca ramane la o prietena in seara aceea, dupa care am sunat-o si pea ea sub acelasi pretext si la fel mi-a raspuns ca ramane la o prietena.

Acum dilema mea este urmatoarea, salivand la ea ca este foarte buna, parca imi este necaz altul sa treaca pe la ea si eu sa mor de foame ca prostul vorba aia, si nu stiu cum ar reactiona gen la modul sa o arbordez, sa ii arat filmuletul si sa candem cumva de acord pentru cateva nopti ( sa fiu eu acea "colega" la care ramane), fara ca sa afle vecinul sau dupa sa intoarca placa si sa ma santajeze ea cumva!

10 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Bai cat timp liber aveti unii...Si nu e doar timpul liber dar rautatea si prostia umana se pare ca nu au limite. Tu practic vrei sa o santajezi pe aia sa se culce si cu tine laughing Sincer iti doresc din toata inima sa isi bage aia picioarele in ea de casnicie si sa iti faca plangere la politie pentru santaj, ca e fapta penala si se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 + amenda.

| iulia0514 a răspuns:

Vezi sa nu cumva vecina să-și asume riscul de asi pierde soțul și sa depună plângere la poliție împotriva ta pentru șantaj și sa ajungi la mititica câțiva anișoriwinking

| iulia0514 a răspuns (pentru siriusblack98):

Și eu sper același lucrulaughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Deci sa intelegem ca tu nu esti destul de barbat sa cuceresti o femeie, trebuie sa recurgi la santaj.

Ai avut lectie de seductie sub nas si tot n-ai bagat la cap cum se face!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

Ii face plangere oricum.
Pe sot il poate aburi usor, doar nu erau imagini compromitatoare, din camera de hotel!

| Kufu95 a răspuns:

De fapt, tu aștepți să se despartă de soțul ei ca să te dai tu la ea, mda, este pană de ele sau ce se întâmplă de ai rămas așa blocat pe ea? Dacă îl înșeală, fi absolut sigur că așa proceda și cu tine, mai bine ai încerca să dai de o femeie cum trebuie.

| Kufu95 a răspuns (pentru siriusblack98):

Sincer, nu cred că va face pușcărie pentru așa ceva, cu toate că lege îți dă drepate. Cunoști cazuri de s-a întâmplat așa ceva?

| Curiosul999 a răspuns:

Asta cu dilema ai copiat-o de la minelaughing)

| siriusblack98 a răspuns (pentru Kufu95):

Nu cunosc personal cazuri concrete, dar omul e o scursura ordinara si merita sa afle care este legea in vigoare pentru genul asta de fapta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti un idiot, cum sa faci asa ceva sa o șantajezi, aia se va duce direct la politie unde iti va face plîngere penala pentru hărțuire si șantaj si o sa stai la inchisoare, asta vrei? Ce te freaca grija ce face ea? O urmaresti esti detectiv? Tu nu ai nici o treaba cu fata aia, aia nu va fi a ta niciodata nici in visele tale, stai potolit daca nu vrei inchisoare. Veziti de treaba ta cauta pe altcineva cu care sa fi, ce daca asta e bună, e crva tuturor.