| Stefania a întrebat:

Voi ce credeti o relatie in care cele doua persoane au o difereta de varste de exemplu 5ani, este boibil o relatie frumoasa?

9 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

Bineinteles; relatia nu depinde de diferenta de varsta, ci de fiecare persoana in parte;

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Am 17 ani jum si pr 22 jumate.suntem de un an jumate impr ne iubim si dk e iubire nu cont varsta, sunt altii care au dif intre varste de zeci de anitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea nu are varsta.

| monyk a răspuns:

Buna, dragostea nu are varsta, ce conteaza varsta cand 2 se iubesc? Uite, la mine e o diferenta tot de 5 ani, el are 21 de ani iar eu am 16 anihappy, si totusi ne intelegem si totul e ok...deci nu vad nimic rau in a fi cu cineva mai mare sau mai mic ca tine; nu conteaza varsta, mai ales ca sunt altii care sunt impreuna si exista o diferenta mult mai mare de varsta, asa ca stai linistita!

| JustArmy a răspuns:

Diferenta dintre mine si prietenul meu e de 6 ani si ne intelegem bine. e cared ca sunt foarte frumoase si relatiile de genul acesta si pot rezista trecerii timpului. a mea a rezistat pana acum o perioada lunga si konsider ca e pentru noi e doar inkeputul. nu ezita dar ai grija, ca fiind mai inaintat in varsta e si mai matur si trebuie sa inveti sa gandesti la fel sau mai matur decat el.

| JustArmy a răspuns:

Cred*. mai greseste omul. sorry

lolita
| lolita a răspuns:

Intre mine si sotul meu este o diferenta de 5 ani. astfel de relatii functioneaza deoarece barbatii se maturizeaza mai greu ca si femeile.

| gagica a răspuns:

Sigur ca cred. dragostea nu are virsta.

| eugem35 a răspuns:

Nu conteaza varsta si sa se inteleaga se fie atrasi unul de altul sa se iubeasca