Bineinteles; relatia nu depinde de diferenta de varsta, ci de fiecare persoana in parte;
Am 17 ani jum si pr 22 jumate.suntem de un an jumate impr ne iubim si dk e iubire nu cont varsta, sunt altii care au dif intre varste de zeci de ani
Buna, dragostea nu are varsta, ce conteaza varsta cand 2 se iubesc? Uite, la mine e o diferenta tot de 5 ani, el are 21 de ani iar eu am 16 ani, si totusi ne intelegem si totul e ok...deci nu vad nimic rau in a fi cu cineva mai mare sau mai mic ca tine; nu conteaza varsta, mai ales ca sunt altii care sunt impreuna si exista o diferenta mult mai mare de varsta, asa ca stai linistita!
Diferenta dintre mine si prietenul meu e de 6 ani si ne intelegem bine. e cared ca sunt foarte frumoase si relatiile de genul acesta si pot rezista trecerii timpului. a mea a rezistat pana acum o perioada lunga si konsider ca e pentru noi e doar inkeputul. nu ezita dar ai grija, ca fiind mai inaintat in varsta e si mai matur si trebuie sa inveti sa gandesti la fel sau mai matur decat el.
Intre mine si sotul meu este o diferenta de 5 ani. astfel de relatii functioneaza deoarece barbatii se maturizeaza mai greu ca si femeile.
Nu conteaza varsta si sa se inteleaga se fie atrasi unul de altul sa se iubeasca
SabinaRsT întreabă: