| alexya_8105 a întrebat:

vreau o parere un sfat daca sunteti draguti, duminica am cu prietenul meu 2 ani de relatie si as vrea sa-i fac o surpriza, sa-i cumpar ceva sau chiar sa-i pregatesc ceva ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. poti sa ii cumperi multe lucruri happy. dar asta depinde de tine.happy. de exemplu prietenul meu cand am implinit 2 ani. asta a fost acum 1 sap si ceva. mi-a facut cadou un tablou mareeee cu noi doi :X a fost foarte frumos:X:X m-au si dat lacrimile happy. bine poate pentru un baiat nu ii cel mai bun cadou. dar incearca si tu ceva de ce are el nevoie. sau fa*i surpriza o baitza si o seara foarte frumoasa happy bafta :*

3 răspunsuri:
| alexgogo a răspuns:

Pai, ai putea sa-i gatesti ceva, cat de simplu. Va aprecia efortul, mai ales daca n-ai mai facut-o niciodata.

Daca vrei sa-i cumperi ceva, incearca ceva ce chiar o sa aprecieze. Iti recomand un voucher la ce-i place (daca de joaca toata ziua la pc, crezi ca va aprecia o minge de forbal?)

| crazygirl_1531 a răspuns:

Oooo :X Parerea mea : un parfum :X un ceas :X O camase :X surprindel :X:X:X gandeste-te bine la personalitatea lui si cumparai ceva ce stii ca ii place poti alege si din cele spuse de mine :* FUNDA TE ROG love struck

| crazygirl_1531 a răspuns:

HEY buna! parerea mea : un parfum, un ceas, o camase. Depinde de personalitatea lui vezi ce ii place cel mai mult si poti alege si din variantele de sus daca le are mai mult cu accesoriile te sfatuiesc sa-i iei un ceas o bratara stii u, daca le are cu botezat`u poti sa ii iei camasewinking FUNDA?