anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau parerea fetelor in legatura cu ceva. Cum reactionati cand un baiat se baga in seama cu voi? Un amarat de buna, ce faci, cum esti, esti foarte draguta, imi placi, etc. (Intelegeti voi). Cum vedeti acest gest? Unul normal, plictisitor, enervant, sacaitor, dragut?

Răspuns Câştigător
| CorinaReg19 a răspuns:

Depinde cine se baga in seama. daca se baga in seama cineva pe care plac, sau poate nu il cunosc dar e dragut, mi se pare dragut. daca se baga in seama un simplu prieten, atunci mi se pare normal. dar daca se baga in seama un baiat pe care nu-l plac deloc, atunci e enervant, plictisitor si sacaitor. deci conteaza CINE se baga in seama laughing

42 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Incult!

| anonim_4396 explică (pentru VadTot):

Poti sa-mi raspunzi la ce i-am scris lui praz te rog?

| neutrino a răspuns:

Daca fetei nu-i place baiatul atunci ii poate raspunde scurt, sec si rece, dupa care isi cere scuze ca trebuie sa plece pentru ca are o anumita treaba.

| Pricked a răspuns:

Unul neinspirat.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Pe strada asa de tampit vrei sa zici chestiile astea? Un buna zici si ca salut, deci nu e cine stie ce.Restul trebuie sa cunosti persoana ca altfel te alegi in 99% din cazuri cu un sut in o.0

| Mussette a răspuns:

Depinde despre ce baiat e vorba.
Daca e unu care ma intereseaza sau care imi place la prima vedere, ii raspund.
Daca e unu care nu ma intereseaza sau nu-mi place aspectul lui, nu raspund si sunt indiferenta.
In general nu prea bag in seama un astfel de gest. happy

| anonim_4396 explică (pentru Mussette):

Da, e evident, conteaza si aspectul dar ai zis la ultima fraza ca in general nu prea bagi in seama un astfel de gest. Dar pe care le bagi in seama? Eu, ca baiat, cum ar trebui sa vorbesc cu o fata? Sau unde?

| Mussette a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe strada nu raspund la un astfel de gest. Sa ma plimb si sa se bage unu in seama cu mine...mai ales daca il stiu din vedere si nu ma atrage, sunt indiferenta. Daca nu-l cuosc, mai raspund. dar depinde: daca e dubios sau fara niciun capatai, nu raspund. Pe facebook raspund. Intr-un bar...suna mai mult a aventura. Depinde si de fata. happy

| corhaz a răspuns (pentru Mussette):

Mussete daca ma bag eu in seama. obtin o palma?

| Mussette a răspuns (pentru corhaz):

De la mine, nu. Nu-s agresiva.batting eyelashes
Daca nu-mi convine ceva, devin indiferenta sau mai raspund obraznic, uneori.hee hee

Iti placea mai mult "Mussette" cu aceea pisiscuta alba? happy

| corhaz a răspuns (pentru Mussette):

M-am obisnuit cu mussete de aceea am zis. e bine ca nu esti agresiva :->

Uneori verbal, dar nu din prima. blushing
Mai folosesc si "Mussette". big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Normal,dragut.

| Atat_Bia_Shi_1992 a răspuns:

Buna...cred ca e genu de baiat care are o anumita parere despre el(in general prea buna)si isi incearca norocul
acum...nu stiu....cred ca te-a ales pe tine