Pai da, complicat. Fooooooarte complicat -_-
In primul rand, nu poate sa se bage nimeni intre doua persoane care chiar se iubesc.
In al doilea rand, pur si simplu, ii explici inca odata asa zisei tale iubite ca totul este ok, vrei sa continui asa zisa relatie, impreuna cu ea. Daca ea intelege, totul este bine. Daca nu... NU. Oricum, acestea par mai mult lucruri de copii, dar nu in sensul rau, totul se invata in timp.
Numai bine!
Mulțumesc mult. Ce face ea, da, sunt copilării.
îi arăți că i-ai dat block și gata. îți bați prea mult capu oricum, astea-s copilării. tu chiar crezi că ajungi nu știu unde cu fata asta? peste ceva ani o să râzi și tu de tine cu dramele astea online
Mulțumesc mult. Are momente când înțelege și când nu.
Nu te supara, dar ce varsta ai?
Intreg textul este foarte greu de citit, pana la urma e ceva de genul "mama la copii meets pofta inimii"?
Am aproape 21 de ani.
Ți-am spus, fata aia nu avea treabă cu mine, fata aia care are soț. Are aproape 22 de ani. Dar eu nu aveam nicio treabă cu ea și nu am nici în prezent. Prima dată a zis că vrea să fim amici, după s-a îndrăgostit de mine. DAR eu tot nu m-am îndrăgostit de ea. Și ea voia să se bage între mine și iubita mea ca să ne strice relația. Si plus de asta, fata respectivă nici nu a spus că e căsătorită.
Imi pare rau sa-ti spun, dar iubirea asta online nu este una normala si nici de durata, fiindca online minti si arati numai ce vrei tu sa arati, nelansad pe celalat sa te vada asa cum esti in realitate.
O relatie online nu valoreaza nimic, fie ea si de 1 an!
Te sfătuiesc sa lasi femeile maritate in pace, ca nu-i normal sa distrugi o casnicie, sau sa-ti construiesti fericirea pe nefericirea altora. Roata se intoarce si daca si-a inselat barbatul cu tine, categoric te va insela si pe tine cu altul, cu rpima ocazie cand i se iveste oportunitatea.
Inca ceva: in dragoste adevarata nu dai "lectii de viata" omului iubit! Asta este un lucru urat si total deplasat!
Eu spun sa-ti faci o relatie REALA, cu o fata SINGURA si fara complicatii, cu care te poti intalni si cunoaste pe real.
Nici nu mi-a zis că e măritată. Ea s-a băgat în viața mea. Eu doar vorbeam amical cu ea, atât. Fata aia s-a îndrăgostit de mine, nu eu de ea.
Nu ai înțeles. Nu eu m-am dat la ea, ci ea s-a dat la mine. Ea a vrut să îmi strice relația cu iubita mea și plus de asta când am vorbit cu soțul fetei respective a spus că nu e prima dată când îl înșeală.
Iubita mea este foarte geloasă. Nu vrea să mă piardă. E și foarte timidă. Și când ne-am întâlnit față în față nu avea curajul să mă pupe. Îi era frică "să nu mă fure" alte fete. Eu o iubesc enorm de mult pe iubita mea și vreau viitorul împreună cu ea. Și ea își dorește viitorul cu mine. Fata e cum trebuie, are toate calitățile, dar de când am cunoscut-o e negativistă. Și are niște fixuri că mă fură alte fete, când mă duc cu părinții la cumpărături crede că au treabă fetele cu mine. Nu am treabă cu alte fete.
Se pare ca "lecția de viață" s-a întors împotriva ta. O dată ce in relatia voastră nu este încredere cam greu e sa evoluezi de aici, dar eu consider ca prin comunicare deschisa fara nervi si reproșuri se poate ajunge la un numitor comun.
Nu am înșelat-o deloc, i-am înțeles orice problemă, am vorbit înainte fără reproșuri, dar ea mereu mă acuză pe nedrept și spune că vreau alte fete, că o iubesc pe fata aia. Acum înțelege când îi spun, după 3 ore nu mai înțelege și o ține pe ale ei prostii. Mă iubește foarte mult, dar e și foarte geloasă, îi e frică să nu mă piardă. Și când ne-am întâlnit față în față i-a fost rușine să mă pupe. E și foarte timidă. Dar pe cameră nu mai e timidă și acolo începe scandalul sau prin mesaje. După care m-a blocat pe snap de vreo 3 ori, după mă deblochează și tot spune că dacă iubesc pe fata aceea să mă duc la ea. Eu nu o iubesc pe fata aia deloc, nu am iubit-o niciodată pe aia. O iubesc pe iubita mea din tot sufletul.
Mihaela024 întreabă: