| AndraSergiu a întrebat:

vreau sa va marturisesc si va rog sa ma ajutati cum puteti.Am o relatie de 1 an aproape(in 21 septembrie) cu un barbat de 30 de ani(mentionez ca am 18 in 10 septembrie)si acest barbat este super chipes, parca are 20, are o fata placuta si este un f bun prieten de-al tatalui meu, asa ne-am cunoscut insa ai mei nu stiu nimic de relatioa noastra ca s-ar putea sa fie probleme, inca nu am 18 ani deci se poate sa fie scandal.A fost insurat de 2 ori dar fara nunta si are si 2 copii dar doar de 1 are grija, e divortat de 2 ani de ultima.Ne-am cunoscut la mine acasa, a fost ceva super,un senitment nemapomenit cand l-am vazut,el e ceva dealer,aduce masini si cauciucuri din strainatate dar problema e ca in primele luni ma suna tot timpul, nu suporta o zi fara sa ma vada, daca ma suna o data si nu raspundeam suna chiar de 10 ori,pana raspundeam,dar acum,nu-i mai place sa iasa cu mine, inainte insista f mult si eu il refuzam fiindca imi era rusine.m-am indragostit f tarziu de el, eram rece cu el in primele 4 luini recunosc, dar acum ma suna o data la 2-3 zile mi-a zis ca are ceva probleme grave e f nervos se descarca pe mine,m-a si injurat de cateva ori,imi zice ca ma iubeste dar se pare ca imi dovedeste contrariul; trebuie sa il sun eu ca,daca nu,habar nu are ca are prietena, il iubesc mult si in prima luna m-a inclus in niste planuri cu copilul sau, ca o sa locium impreuna si de-astea nu am pus botu dar eu cred ca la varsta lui nu se fac de-astea.Voi ce credeti? nu-i mai permite varsta prostii de genu' plus ca ce exemplu ii da la copilul de 9 ani? l-am vazut in centru era in masina si a parcat langa farmacie si vorbea cu doua fete,eu eram cu varul meu in masina asa a fost trebuia sa trec pe acolo sa-l vad,l-am sunat si ciudat ca mi-a raspuns si l-am intrebat ca cine's alea si a zis ca nu le stie,inseamna ca s-a bagat in seama cu ele lui ii place sexul dar ma gandesc tot timpul ca mai are pe cineva in afara de mine dar el neaga, la telefon de exemplu, vorbeam de noaptea pana dimineata acum vorbm o data la 3 zile,nu e bine! nu ma mai cheama la el,nici afara, sa ne plimbam, ce credeti ca s-a intamplat? cand vb la tel tot "no bine" hai ca vb si atat...nu i-a nimic in serios din ce spun eu nu-l intereseaza iar pe mine schimbarea asta ma raneste mult plus ca ma enerveaza.CE MA FAC? va rog ajutati-ma ca nu mai pot! il chem eu afara,ba nu are chef,ba are de lucrusi dp o ora max primes un tel ca el e in centru mai stie naiba pe unde! va rog ajutati-ma! apreciez, sunt f stresata, am de gand sa le spun alor mei in curand de relatia noastra.

20 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Daca e divortat de 2 ori insemna k e om klumea chiar merita sa te bagi cu el sa te prosteasca si pe tine si eventual sa petesti ce au patit fostele. gandesti bine, n am ce zice

| AndraSergiu explică (pentru eurynomus):

Ehh..nu e vb de asta, vb era ca e prieten cu tata si m-am gandit ca e om serios, nu vreti sa stiti ce fel de om e tata cand e vb de fiica lui credeti-ma sau vb de relatia mea cu el.

| Elvina a răspuns:

Vorbeste cu el si clarifica tot. La 17 ani nu-ti trebuie unul de 30. Si-a gasit alta cred.

| AndraSergiu explică (pentru Elvina):

Stiu.dar nu arata..cam ala-i baiu'...m-am atasat teribil de el.CAnd sa vb daca el nu are chef ba lucreaza? ma calca pe toti nervii

| Elvina a răspuns (pentru AndraSergiu):

Gasesti tu un moment liber si clarifici situatia ca asa nu se mai poate.

| zxzx a răspuns:

Eu zic sa fugi, o sa profite, mai ales ca a avut probleme in casatoriile anterioare.

| neutrino a răspuns:

Cand prostia domina, orice raspuns e de prisos.

| valentino52 a răspuns:

S-a folosit de tine pentru sex. Cand cunosti o fata te dai si peste cap sa o cuceresti dar cand fata e moarta dupa tine stii deja ca poti obtine orice de la ea si fara efort si incepi sa iti doresti ceea ce nu ai si anume o alta fata care o intalnesti asa gandesc majoritatea barbatilor. Nu le spune parintilor ca o sa ii dezamagesti oricum. Treci peste si intr-un an doi vei realiza ca erai copila si ai gresit dar asta e viata.

| Chriistos a răspuns:

Nu le spune parintilor.

| Lindaaa a răspuns:

Tie iti trebu unu de 30 de ani cu doi copii si inca insurat de doua ori? esti nebuna? ai sa-l uiti indeosebi ar trebui sa rupi legaturile cu dinsu mai vezi inco o data stuatia in loc ai cresti pe ai tai sai cresti a unui strain...ai toata viata inainte ai sa ai timp sa te indagostesti

| Dэnysh a răspuns:

Cred si eu ca shia gasit alta cel mai mult probabil, aceste schimbari nu sau luat din senin si mai bine sa incerci incet incet sal scoti din viata ta

| AndraSergiu explică (pentru Dэnysh):

Pai asa incet incet...nu mai prea simt ce am simtit chiar prima data pentru el...indiferenta se instaleaza in actiunile mele, sper ca e ok! nu vreau sa il santajez, sa stea din obligatie cu mine, sti ce vreau sa spun.

| djspicedem a răspuns:

Mai bine lasa-l.dar ai grija cum faci..cum ii spui..ca nu-i de lguma cu astia mari. poate isi bate joc de tinestraight face avand in vedere ca e o dif asa de mare intre voi.Parerea mea.e ca are pe altcineva.Ai grija de tine.

| AndraSergiu explică (pentru djspicedem):

E dif mare...dar, e f greu sa-l las.Ma intelegi, cred...

| eurynomus a răspuns (pentru AndraSergiu):

Crede ma k sunt trecut prin viata si am vazut destule cestii asa ca vb din cunostinta de cauza. e trebuie ta ce faci dar eu deja ti am zis ce se va intampla

| AndraSergiu explică (pentru eurynomus):

Am vb cu el...si mi-a zis ca are niste probleme pe care nu ma privesc sau pe aman2, doar pe el.e ceva personal, si mi-a explicat de ce mai umbla cu altele, auziti ce motiv si-a gasit::ca si eu umblu cu altii, pai eu am 3 frati mai mari ca mine nu-i cunoaste pe toti,doar pe unul,si recent a fost varul meu din franta acasa eram mai tot timpul cu el, toti au masini, sa fim seriosi! nu m-a crezut.dar eu nu cred ca asa se face, daca umblu eu sa umble si el, daca avea totusi respectul ala sa imi spuna in fata ii ziceam ca era unu din fratii mei si il puneam fata in fata cu care umblam.Recunosc,mai umblam cu prieteni dar accidental cand ma mai duceau acasa sau de ex cand si-a rupt mana un pr de-al meu am condus eu pana acasa la el, stam la 2 case departare,am cam multi spioni, repede i-au dat de veste.A zis ca nu are pe nimeni dar nu stiu, pr lui imi zice altceva, nu stiu ce sa mai cred, sincer straight face

| eurynomus a răspuns (pentru AndraSergiu):

Pare f incalcita povestea dar si interesanta, daca vrei sa imi povestesti mai pe larg sa pricep si eu ceva, oricum ar mai fi de spus multe pe subiectul asta. daca vrei sa incerci sa mi explici si mie exact care e reliat ta cu individul ala intra pe idul meu de mess; eurynomus3free

| Justme92 a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i tot ce simti, ce crezi.E posibil sa aiba pe altcineva dupa modul in care se poarta cu tine. Si stii nu mi se pare corect sa te faca sa suferi asa.Nu ii mai permite sa se poarte asa cu tine, daca asa face acum dar daca v-ati muta amandoi de exemplu, ce ar mai face? gandeste-te. poate nu este pentru tine.Intoarce roata si poarta-te si u la fel cum se poarta el cu tine!

| AndraSergiu explică (pentru Justme92):

Mi-am pus in minte sa nu il mai sun 2-3 zile si nici sa nu-i raspund la telefon..cand il sun zice,''Zi''..pai nu e suparator? nici nu mai ai chef de vorba cand ti se adreseaza asa.I-am zis ca e cam intepat in ultima vreme, parca nu-i mai convine ca il sun.am vb cu el pe la 8 jumate si la 11 l-am sunat iarasi si a zis ca e am si sa-i zic pe fata dc l-am sunat si de-astea

| Justme92 a răspuns (pentru AndraSergiu):

Normal ca e aiurea sa iti raspunda asa. Exact parca nu ii face placere sa vorbeasca cu tine.Nu il mai suna nici u, fa la fel ca el.Si daca vezi ca nu te suna inseamna ca nu ii pasa de tine.De fapt iti cam arata de acum asta. Poate vrea chiar sa incheie relatia dar nu stie cum.El stie mai bine ce e in capul lui.:-| si poate ca e greu dar incearca sa treci peste relatia asta.Baieti mai sunt.la 17 ani de-abia iti incepi viata ca sa spun asa.trebuie sa te distrezi, sa iesi nu sa stai sa suferi dupa cineva care chiar nu merita.