Da! Il poti uita. Gandeste-te ca in viata, alaturi de un barbat gelos nu vei ajunge nicaieri. De ce sa iti interzica sa iesi din casa? El nu iesea daca tu ii ziceai sa nu iasa? Eu nu prea cred asta.
Gandeste-te ca meriti ceva mai bun, meriti o persoana care sa aiba incredere in tine, care sa se mandreasca atunci cand iese cu tine pe strada si altii intorc capul dupa tine si te admira iar pe el il invidiaza. De ce sa stai cu un baiat, care maine poimaine iti va interzice sa te machiezi, sau sa porti fustite/ rochite din cauza ca se vor uita altii dupa tine?
Cunosc pe cineva care facea asa, fata respectiva nu avea voie sa iasa fara el, nu avea voie sa se imbrace in haine sexy, mulate, nu avea voie sa se machieze. Ea iubindu-l a acceptat toate conditiile, insa dupa 4 ani de zile s-a saturat, nu mai suporta sa ii fie interzise atatea, asa ca si-a gasit pe altul si l-a lasat.
Deci, trebuie sa te gandesti ca nu ai fi fericita alaturi de un astfel de baiat, il poti uita alaturi de altul care te iubeste, adica de alaturi de actualul.
Asa ziceam si eu inainte. Nu il voi uita niciodata pe fostul! A fost prima iubire si nu il voi uita! Insa acum mi-am schimbat parerea. Mi-a fost greu, foarte greu, mai ales ca a fost si primul din viata mea. Un an nu am dat niciunui baiat nici cea mai mica sansa sa se apropie de mine, insa am cunoscut pe cineva care mi-a schimbat total parerea. Si chiar am ajuns sa il iubesc mult, mult mai mult decat pe primul si simt ca alaturi de el chiar traiesc dragostea adevarata.
Asa ca incearca sa inlaturi gandurile care sunt indreptate catre fostul, gandeste-te la actualul, la calitatile pe care el le are in comparatie cu celalalt, meriti ceva mai bun, nu un baiat care sa te tina in casa. Multa bafta!
Multumes mult! Dar mie foarte greu azi m-am intalnit cu actualul si am incepu sa plang deoarece m-am gandit la fostul nu stiu ce sa mai fac nu puteam sa ii spun ca plang din cauza fostului am inceput sa tin la actualul dar mie foarte greu.El nu are nici o vina si ma iubeste enorm...si eu mi-am gasit altul din cauza geloziei si din cauza parintilor mei deoarece nu ma lasa sa umblu cu el deoarece ma facea in toate felurile, cum sa fac sa nu mai sufar atat?
Stiu ca iti e greu, chiar stiu, si inteleg perfect ceea ce simti. Insa gandeste-te ca nu esti singura. Actualul te iubeste! Incearca sa ii vezi toate calitatile, el te poate face fericita.
Pai vezi? Parintii tai si-au dat seama ca nu e bun pentru tine; trebuie sa iei in calcul si asta. Parintii intotdeauna isi doresc tot ce e mai bine pentru copilul lor. Chiar crezi ca ai putea fi fericita cu fostul? Eu nu cred asta, pentru ca nu e bine sa fie atat de gelos, o data ce tu nu ii dai motive. De ce sa iti interzica sa faci atatea lucruri? Nu sunteti la fel? Ba da, cu totii suntem egali, cu toate ca anumiti barbati se cred superiori femeilor, insa nu e asa. In conceptia unora daca ai muschi, si esti ditamai animalu, poti jigni o femeie. Insa nu e asa.
Si stiu ca nimic din ce ti-as zice eu, sau oricine altcineva nu te poate calma si nu ti-l poate scoate din minte si din inima pe fostul. Tu trebuie sa faci asta. In fiecare zi, gandeste-te la gelozia lui, la faptul ca se purta urat cu tine, ca te facea in toate felurile. Nu meriti un astfel de baiat. Trebuie sa iti zici tot timpul :"merit ceva mai bun. De ce sa stau cu el? Eu sa il iubesc dar sa nu pot fi fericita alaturi de el"
Asa trebuie sa gandesti, trebuie sa incerci sa iti controlezi gandurile, tu esti stapana lor. Ti-am mai zis, il ai pe actualul, el te poate ajuta. Eu nu am avut pe nimeni, si mi-a fost mult mai greu
Gandeste-te mai mult la actualul la ce iti ofera el. Iti ofera dragoste neconditionata, sincera si fara gelozie. Asta e dragostea, increderea. O relatie bazata pe dragoste, incredere si comunicare intotdeauna va merge. Una bazata pe gelozie nu.
Ti-am mai spus ieri despre baiatul si fata aceea. Cum stateau lucrurile intre ei. Si pana la urma fata nu a mai rezistat.
Ca sa nu mai suferi atat de mult trebuie sa te gandesti ca e mai bine ca s-au intamplat lucrurile acum, si nu s-a ajuns, nu stiu, sa zic sa te casatoresti cu el, sa mai ai si copii pe langa. Ar fi fost mult mai dureros, poate ca Dumnezeu ti l-a adus pe actualul ca sa te ajute sa il uiti pe fostul. Lucrurile intotdeauna se intampla cu un scop.
Si intotdeauna timpul iti va vindeca ranile. Peste ceva timp vei fi fericita, si cand te vei gandi la fostul nu vei mai da nicio importanta.
Capul sus! Fi tare! Poti trece peste! Il poti uita!
Si daca mai ai nevoie sa mai vorbesti cu cineva, sa te mai descarci, sunt aici! Nu ezita sa iti spui oful
Nu ai idee cat de mult m-ai ajutat si iti multumesc din suflet pentru tot!:*:*
Nu ai pentru ce! Iti doresc numai bine :*:*
Cred ca te-as putea ajuta. adica nu stiu asa cred eu.
incearca sa-ti faci o idee in capul tau ca el te-ar fi inselat, ca el nu te merita.
si ai sa vezi ca va merge.
succes!