Din punctul meu de vedere sexul nu trebuie sa fie pe locul 1, dar pe 2 cu siguranta.
Iar faptul ca daca nu te intelegi la pat cu partenerul nici relatia nu este fericita mi se pare complet adevarata. Intr-o relatie trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda indiferent ca e vorba de sex sau de altceva. Nu zice nimeni sa fiti foarte asemanatori, sa aveti exact aceleasi hobby-uri, dar cand vine de lucruri foarte importante este bine sa aveti cam aceeasi viziune, cum am spus si putin mai sus, sa fiti pe aceeasi lungime de unda.
"Ai nevoie de sex ca de aer"...ai nevoie ca asa este construit organismul, ca asa este felul oamenilor, dar nu consider ca ai nevoie de el ca de aer.
Nu in totalitate! Sexul,"incununeaza" o relatie de dragoste, dar nu e definitoriu. Sa presupunem ca partenerul trebuie sa plece timp indelungat, sau se imbolnaveste.Nu-l mai iubesti ca nu mai ai "aer"? Deci,dupa parerea mea,sexul nu e cel mai important intr-o relatie, dar face o relatie si mai frumoasa, atunci cand exista potrivire sexuala.
Consider ca depinde de fiecare cuplu in parte si nu cred ca este cel mai important lucru, fericirea poate fi completata de acest lucru dar nu sa fie totul!
"Sexul e foarte importatnt"intr-o casnicie;)
--> uita-te si ai sa vezi de ce?!
http://ramurainflorita.blogspot.com/2009/08/sexul-are-un-pret.html
Sincer, nu cred ca sexul este chiar baza unei relatii...intradevar trebuie sa existe si aceata potrivire, insa nu ear trebui sa fie chiar pe locul 1...nu stiu parerea mea
Eu stiu sigur ca, da, are dreptate.cunosc o multime de cupluri care au avut propleme in relatie sexuala si deaici sa ajuns la, tradat, infidelitate...