Scoala este obligatorie pana la 16 ani, fara de care nu te primeste nimeni sa muncesti.
Ma rog, exceptie se face la coada vacii si la prasit in gradina sau pe ogor la smuls iarba.
Pe tine vad ca te amuza toata situatia!
Nu-mi tocesc taxtatura dandu-ti un raspuns, dar parintii tai ce zic de asta?
Eu vad ca voi in loc sa dati un raspuns, voi mai mult radeti de raspuns. Da, parintii stiu, au vorbit cu direcorii si profesorii. Nu au putut face nimic, pe profesori si director ii durea in fund. Si nu, nu ma amuza situatia asta. Am fost cat de sincer posibil.
Cum adica nu au putut face nimic? ai probleme de sanatate? Sunt obligati sa te primeasca! La Minister au fost parintii tai?
Eu cred ca o sa ai mari probleme copilas si sunt curios ce au pazit parintii tai pana acum. Faptul ca ai fi luat o bataie sau ca se luau copiii de tine la scoala, nu era un motiv sa nu te mai duci si sa faci pogoane de absente.Trebuia sa-ti anunti parintii si sa le spui ce se intampla ca un copil normal, pentru ca nu esti major sa iei tu decizii ce-i bine si ce nu pentru viata ta.Eu te sfatuiesc sa mergi la scoala si sa lasi prostiile deoparte, ca sa nu ajungi de rasul lumii in viata. Daca ai probleme cu ceilalti elevi, anunta-ti parintii si ei sunt cei mai in masura sa ti le rezolve, pentru ca esti copilul lor si vor tot ce-i mai bun pentru tine.Gandeste-te mai mult la scoala si lasa fetele momentan, ca nu stii ce sa le faci.Succes si Doamne ajuta!